Reklamace ntb: jak popsat závadu?

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Reklamace ntb: jak popsat závadu?
« Odpověď #75 kdy: 27. 01. 2014, 21:33:35 »
Tak konec dobrý a všechno dobré a to je dobré!  ;)

mca

• 181
    • Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 27. 01. 2014, 21:43:20 »
Konec dobry, vsechno dobre, ale on-site je stale k nezaplaceni.

Vybavila se mi 7 let stara prihoda s objednanou polici do bytu (ze Smichova na Motol), ktera se nasla po trech tydnech hledani v Portugalsku ;)

« Odpověď #77 kdy: 01. 02. 2014, 16:42:14 »
Konec dobry, vsechno dobre, ale on-site je stale k nezaplaceni.

Vybavila se mi 7 let stara prihoda s objednanou polici do bytu (ze Smichova na Motol), ktera se nasla po trech tydnech hledani v Portugalsku ;)

To jde? ;D

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #78 kdy: 02. 02. 2014, 11:27:35 »
Mne jednou cestovali Mončičáci z Budějovic až ke mně přes měsíc. Nejdříve dojeli do Říčan, odtud je poslali do Štěchovic u Strakonic, tam odsud zpět do Říčan, zpět Budějovice, zpět Říčany a konečně ty správné Štěchovice. Když jsem viděl ty samolepky a šipky na tom balíku, tak jsem jen kroutil hlavou a napadla mne otázka, k čemu vlastně je to PSČ? To původní od odesílatele bylo správné a velmi dobře čitelné.

« Odpověď #79 kdy: 26. 02. 2014, 23:45:07 »
Mne jednou cestovali Mončičáci z Budějovic až ke mně přes měsíc. Nejdříve dojeli do Říčan, odtud je poslali do Štěchovic u Strakonic, tam odsud zpět do Říčan, zpět Budějovice, zpět Říčany a konečně ty správné Štěchovice. Když jsem viděl ty samolepky a šipky na tom balíku, tak jsem jen kroutil hlavou a napadla mne otázka, k čemu vlastně je to PSČ? To původní od odesílatele bylo správné a velmi dobře čitelné.

Hmm to bylo dobré když jen měsíc. V roce 1993 doručovala pošta v jednom nejmenovaném městě peníze za uhrazenou složenku z jednoho okýnka té samé pobočky pošty na druhé okýnko 3 měsíce.
Tehdy prohlásila ředitelka této pošty, že peníze šly lodí přes Austrálii. Proto tak dlouho.
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 27. 02. 2014, 23:03:08 »
Jo, me jednou posta posilala doporuceny dopis z Prahy do Londyna presne mesic. Expresni zasilky byly zruseny a podle zamestnance posty to tam melo do tydne byt. Asi to tam nesli pesky, protoze nechapu, jak to jinak dokazali, kdyz pohlednice z Francie do zapadakova kus od Dublinu dojde za nekolik dni.

« Odpověď #81 kdy: 27. 02. 2014, 23:52:11 »
Jo, me jednou posta posilala doporuceny dopis z Prahy do Londyna presne mesic. Expresni zasilky byly zruseny a podle zamestnance posty to tam melo do tydne byt. Asi to tam nesli pesky, protoze nechapu, jak to jinak dokazali, kdyz pohlednice z Francie do zapadakova kus od Dublinu dojde za nekolik dni.
Otázka co bylo v dopise, a byl-li česky, jestli měl/neměl pracovník MI5, co umí česky zrovna volno, nebo byl nemocný.
Než to přelousklali...
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---