Hledá se informatička - rychlé rande

Jimm

Re:Hledá se informatička - rychlé rande
« Odpověď #30 kdy: 21. 12. 2013, 00:55:02 »
V threadu "Omezení IPv6 tunelu HE" jsi svá tvrzení poněkud projel, tak jsem najednou já zneužívanej. :) Prosímtě Rume, já tady četl tisíckrát že jsi skvělej a že jsou ostatní blbci, rozumím, ale můžeš nahodit něco o tom proč jsi tak skvělej a co tuto teorii podporuje? Kde že to pracuješ? Kdysi jsem četl že snad v USA, ale v poslední době to zase vypadá že tě vylifrovali zpět, ne?

« Odpověď #31 kdy: 21. 12. 2013, 01:05:17 »
Tyvole, kdyby někdo normální četl zdejší diskuse ajťáků o tom, kdo je lepší, páč líp zná IPv6, tak by asi čučel.

...i když možná by si spíš jenom potvrdil názor na ajťáky :)

PANKapitanRUM

« Odpověď #32 kdy: 21. 12. 2013, 01:08:06 »
V threadu "Omezení IPv6 tunelu HE" jsi svá tvrzení poněkud projel.... Kdysi jsem četl že snad v USA...

Ty už zase piješ ten marihuanový jin? Si mně pleteš s Leninem ne?

PANKapitanRUM

« Odpověď #33 kdy: 21. 12. 2013, 01:12:38 »

Jsem dneska slyšel fór o IT:

Chlap bloudí v lese a najednou vidí nízko nad korunami stromů pomalu letět balón.
"Haló, haló, haló! Kde to jsem?"
A z balónu se ozve "Jsi v lese!"
Chlap zakleje "Dozadeke, nejsi ty náhodou ajťák? Hádám podle té odpovědi, která je správná, ale přitom úplně na hovno!"
A z balónu se ozve "Jsem, ale taky bych se chtěl zeptat, nejseš ty náhodou manager nákupu?"
Chlap řve "Jsem, jak to víš?"
A z balónu se ozývá mizející hlas "No že jsi vlastní vinnou v pěkný zadeki, ale snažíš se to hodit na ajťáky!" ;D

Jimm

« Odpověď #34 kdy: 21. 12. 2013, 01:14:41 »
Omlouvám se, má chyba, mám vás dva spojené do jednoho trouby co jen nadává.. Uznávám, trapas. :)

PANKapitanRUM

« Odpověď #35 kdy: 21. 12. 2013, 01:31:10 »
Omluva přijata, ostatně považoval jsi mne za Lenina, kterého si vážím, kdyby sis mně spletl sám se sebou, to by jedna omluva nespravila  ;D

Honza

tak okolo 30 (tehdy končí mládí!)
Chceš po tlamě vole?! Poďventirozhodímsandál!
Sice mohou být relativně v pohodě právě teď, ale biologické hodiny už jim tikají a za 10 let už to nemusí být ono (40 let, víc jak půl života v háji...), však již v tomto věku často potřebují makeup. Investovat čas do dvacítky má větší smysl, protože tohle masíčko bude ještě poměrně dlouho čerstvé. Jak slečnám táhne na 30, tak se pomalu objeví druhá brada a obecně se začnou ukládat tuky (byť dříve byly štíhlé), kůže na obličeji se stane o něco drsnější a ne tak hladká. To všechno se samozřejmě dá schovat líčením a cvičením, takže to možná není problém, ale tak lepší originál, že. Ty vole já jsem asi rozmlsanej, se nedivím že jsem si žádnou ještě nenašel...

eswrgewrtewrtw

Ano, také bych si přál, aby homosexualita vzrostla nejméně na 8%  ;D

procento homosexualnich v populaci se nijak extremne nemeni, spis bych vsadil na bisexualitu s tou lze lecos podniknout :-)

Pavel 'TIGER' Růžička

tak okolo 30 (tehdy končí mládí!)
Chceš po tlamě vole?! Poďventirozhodímsandál!
Sice mohou být relativně v pohodě právě teď, ale biologické hodiny už jim tikají a za 10 let už to nemusí být ono (40 let, víc jak půl života v háji...), však již v tomto věku často potřebují makeup. Investovat čas do dvacítky má větší smysl, protože tohle masíčko bude ještě poměrně dlouho čerstvé. Jak slečnám táhne na 30, tak se pomalu objeví druhá brada a obecně se začnou ukládat tuky (byť dříve byly štíhlé), kůže na obličeji se stane o něco drsnější a ne tak hladká. To všechno se samozřejmě dá schovat líčením a cvičením, takže to možná není problém, ale tak lepší originál, že. Ty vole já jsem asi rozmlsanej, se nedivím že jsem si žádnou ještě nenašel...

Ty vole, kdejaká čtyřicítka je v lepším stavu, než ta tvoje dvacítka a víš proč? Protože se nemalovali od desíti let, nebarvili si hlavu, nešoustali od třinácti, nechodili se na diskotéky ožírat, ale tančit, nehulili jak fabriky od dětství, nesnídaly v Mcáči, nesedí jen u počítače, ale chodí i ven, dokonce znají i jízdní kolo. Ono, když si tu tvojí dvacítku necháš odlíčit a čuchneš k ní, tak se z toho poděláš, protože takovou noční můru nepotkáš ani na Elm Street. No a nechci si představit tu tvojí dvacítku ve čtyřicíti. Aby vypadala k světu, to bude muset kosmetika projít nějakou velkou revolucí.

Natix

« Odpověď #39 kdy: 21. 12. 2013, 14:24:15 »
Cool stories, bros...  8)

Juro

« Odpověď #40 kdy: 21. 12. 2013, 17:07:11 »
Darujem na sviatky manzelku s prislusenstvom. Vek 30 rokov, oci zeleno-sedo-modre, vlasy hnede, linux na pouzivateskej urovni. Zachovala. Manzelku a deti vylozim na dohodnutom mieste.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #41 kdy: 21. 12. 2013, 17:30:13 »
Darujem na sviatky manzelku s prislusenstvom. Vek 30 rokov, oci zeleno-sedo-modre, vlasy hnede, linux na pouzivateskej urovni. Zachovala. Manzelku a deti vylozim na dohodnutom mieste.

Doufám, že jí to dáš i přečíst, ať ví, jak moc ti na ní záleží.

lojza

« Odpověď #42 kdy: 21. 12. 2013, 17:36:28 »

Doufám, že jí to dáš i přečíst, ať ví, jak moc ti na ní záleží.
Tak prej nedá, že manželka už čeká naložená v autě

Peter

« Odpověď #43 kdy: 21. 12. 2013, 17:50:34 »
Juro, o Tvoju manželku nejde. Ale deti sú ako staré, a sú zvyknuté na filmovačky?

Janča

« Odpověď #44 kdy: 21. 12. 2013, 17:57:40 »
Juro, o Tvoju manželku nejde. Ale deti sú ako staré, a sú zvyknuté na filmovačky?
To radši bisexuála, než pedofila!!