Hledá se informatička - rychlé rande

ex-tieto

Re:Hledá se informatička - rychlé rande
« Odpověď #60 kdy: 23. 12. 2013, 08:39:50 »
se divis vole, ze nikdo neprisel? na ty trapne tieto akce nechcou pomalu chodit ani zamestnanci, natoz Katky a jina nezna stvoreni lepsiho druhu...

AIX

« Odpověď #61 kdy: 23. 12. 2013, 10:03:39 »
Jo, Tieto ... to je firma s velkym F :-D. Reknete mi panove, co tam neni trapne?
Vsechno je jen maskarada stupidniho managementu - meli by ty netechnicke pozice hodne zredukovat, protoze je to jako rakovina, ktera znici cele Tieto CZE.

Typicka charakteristika Tieta:
* nezalezi na vzdelani, bereme kuchare, cisniky, zedniky, ...
* bereme ty, co budou delat za 20tis. hrubeho mesicne
* plat je fixni po celou dobu pusobeni v Tietu
* napln prace: programovani, sprava bankovnich serveru, security, databaze, ...

Misto toho, aby zaplatili lidem, co opravdu neco umi a dokazali by udrzet firmu, ... tak radeji reknou "nelibi se Ti, tak bez jinam", je tu tisice delniku, kterych Tvoji pozici nahradi za 20 mesicne. Takhle firma postupne upada a ztraci sve zakazniky. Kdo za to muze? Management, ktery se tam posledni dobou nejak hodne rozrusta.

Sorry, za muj vylev, ale kdyz uz padlo Tieto. Jsem jeden z tech, co tam jeste pracuje ... ac uz asi jen kvuli kolektivu, protoze za praci, kterou tam delam bych jinde dostal 2x vice. Ale uz to nebude trvat dlouho a odejdu taky, protoze to co se tam deje ted je opravdu na hlavu.

ex-tieto

« Odpověď #62 kdy: 23. 12. 2013, 10:25:36 »
obavam se, ze s tebou budu must souhlasit ve vsem co jsi napsal... ten domecek z karet se borti hlavne kvuli mgmt...
jedine co me tam drzelo tak dlouho byl bohuzel jen kolektiv..

btw - setsakra - vidim AIX, tak to jsme asi pracovali spolu :D - a jelikoz lidi co tam jeste delaji aix moc neni, muzu tipovat.. ;D
ma rada zni - RUN RUN RUN! jako ja :)

--J.

AIX

« Odpověď #63 kdy: 23. 12. 2013, 11:27:17 »
Zvlastni nahoda :). Taky s nejvetsi pravdepodobnosti vim, kdo jsi :).

Kdyz uz jsme to nakousli, ... jen tak mimochodem, nevis kolik bych si mel zhruba rict, kdybych se dostal do IBM (asi Brno) ?
To jen tak pro jistotu, kdybych se nakonec v budoucnu rozhodl :)

ex-tieto

« Odpověď #64 kdy: 23. 12. 2013, 12:36:12 »
rekl bych si klidne o 6k.
davej ale pozor, co jsem slysel tak celkem vymrdavaji s tim ze ti slibi prachy a pak se dozvis, ze to je priplatky/prescasy included...
pry hodne zalezi k jakemu tymu se dostanes..
ale jinak obecne, ibm v brne sux :) aix se tam nenaucis o moc vic nez v tietu, spis bych sel do nejake banky byt tebou...
lepe plati, vetsi vyzva..

ex-tieto

« Odpověď #65 kdy: 23. 12. 2013, 12:44:50 »
sorry 60k to melo byt...

a jeste jednou sorry za offtopic :D

snad jsme nekomu nepokazili moznost k rande nerd+slicna divka 

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #66 kdy: 23. 12. 2013, 13:12:28 »
Neomlouvej se, také ses tu seznámil, no ne?  ;D

eiffel

« Odpověď #67 kdy: 23. 12. 2013, 15:08:00 »
Nechte na hlavě - já jsem svou ženu sbalil dík malému prográmku v assembleru - tehdy ještě pod DOSem - potřebovali tahat data z nějaké telefonní ústředny, která logy kryptovala. ( a už je to 20 let ...)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #68 kdy: 23. 12. 2013, 16:27:06 »
Nechte na hlavě - já jsem svou ženu sbalil dík malému prográmku v assembleru - tehdy ještě pod DOSem - potřebovali tahat data z nějaké telefonní ústředny, která logy kryptovala. ( a už je to 20 let ...)

A já se vsadím, že tím assemblerem to nebylo.  ;D

eiffel

« Odpověď #69 kdy: 23. 12. 2013, 17:07:14 »
Assembler byl nástroj a prostředek. (já tenkrát v ničem jiném ani programovat neuměl)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #70 kdy: 23. 12. 2013, 17:11:38 »
Assembler byl nástroj a prostředek. (já tenkrát v ničem jiném ani programovat neuměl)

Zajímavé, já bych tedy očekával, že to bylo díky jinému nástroji a vlastně i prostředku.  ;D

eiffel

« Odpověď #71 kdy: 23. 12. 2013, 18:07:57 »
Nějak začít musíš ne ?  ;)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #72 kdy: 23. 12. 2013, 18:24:01 »
Zcela určitě, leč já mám jiné metody. U assembleru by mne nenapadlo, ža na něj může něaká skočit.  ;)

PANKapitanRUM

« Odpověď #73 kdy: 23. 12. 2013, 18:48:33 »
S tím ASM to je snadné:

ON: Bla...bla...bla...bla...bla....
ONA: O čem to mluví, hm, no nevypadá nic moc, ale je chytrý!
ON: Bla...bla...bla...bla...bla...
ONA: Ale začíná mně tím docela nudit, rozhodně by mohl víc sportovat, ale moje předchozí vztahy s fešákama nedopadly dobře.
ONA: Třeba bude jiný, zdá se, že je pro to dost zapálený, třeba bude alespoň chodit do práce a ne jako ten flákač Franta! Jsem ráda, že jsem se ho zbavila.
ON: a taky beru 30 tisíc měsíčně čistého....
ONA: JE ROZHODNUTO!!!

fap

« Odpověď #74 kdy: 23. 12. 2013, 22:05:17 »
S tím ASM to je snadné:

ON: Bla...bla...bla...bla...bla....
ONA: O čem to mluví, hm, no nevypadá nic moc, ale je chytrý!
ONA: Ale začíná mně tím docela nudit, rozhodně by mohl víc sportovat, ale moje předchozí vztahy s fešákama nedopadly dobře.
ONA: Třeba bude jiný, zdá se, že je pro to dost zapálený, třeba bude alespoň chodit do práce a ne jako ten flákač Franta! Jsem ráda, že jsem se ho zbavila.
ON: a taky beru 30 tisíc měsíčně čistého....
ONA: JE ROZHODNUTO!!!

lol ;)