Myslím, že situaci nejlépe vystihuje následující vtip:
Holka nadává "Zkurvený ženský hormony v pitný vodě! Chci se jít normálně koukat na box a fotr mi to přepnul na vaření!!!!"
Myslím, že od doby, co jsou ženský vyhulený, drsný, sprostý, pokérovaný a kanálem protáhnutý, se mi až tolik nelíbí.
Asi jsem El-Magor, ale měl bych raději ženskou milou, hezkou a něžnou, než drsnou pařmenku, která se chlubí tím, kolik toho vypije.
Nejspíš se budu muset odstěhovat někam do krajů minulého tisíciletí.
Tenhle nově zaváděný New World Order pro mně fakt není.
Můj seznam z poslední doby:
Doktorka, co toho za večer vypila víc, než já za poslední dva roky a obtáhla víc chlapů, než kolik jsem měl kdy kolegů.
Slečna ukaž, kolik máš peněz a pak se budeme bavit dál....
Drsňačka potetovaná poněkud všude.
Slečna megatuky, však tam někde je, jen se v tom neudus, ten předchozí ještě nevypadl....
Drsňačka no.2 pro změnu se zálibou v propichování různých částí těla a s obsesí "zkrášlovat" i mne.
Ing. šoustám s každým, ale tebe bych si jako pořídila do sbírky individuí, protože tenhle typ úchyla ještě neznám.
Slečna zn. škoda že nejsi černoch s megavelkým ptákem, měl bys mně u sexu bít a říkat mi "Naplácám ti ty kurvo!" nebo "Jsi špinavá coura a zasloužíš trest!".....s částí těch tvrzení by se v jejím případě dalo i souhlasit, ale proč bych jí(si) to měl připomínat?
Kde jsou ty hezký něžný holky, který se trochu ostýchaly, který se nahý styděly, což mně štvalo, ale v řadě případů se alespoň pokoušely o zdání cudnosti? Vím, že vy mladoši vůbec netušíte, co to tu melu, že to pro Vás je takhle přirozený, že jsem žil patnáct let v jeskyni a až teď vystrčil hlavu.
No, asi taky změním sexuální orientaci

Prosím o doplnění blicího smajlíku....