Hledá se informatička - rychlé rande

asdfadsfsdaf

Chudak typek, nedelejte si z neho srandu, a ten 'vtip' s Katy taky neni vtipnej :-D Vybitej mobil... true story bro

Honza

Tak jsem tam stál od 17:55 do 18:45, pak mi byla zima tak jsem zalezl dovnitř. Tam jsem ztropil nepřítržnost - totiž zprvu byly dveře dovnitř-ven otevíratelné (fotobuňka), ale protože jsem kontroloval abych nenechal slečnu mrznout tak jsem se postavil dovnitř, čímž jsem umožnil vstup několika vagabundům. Je to překvapivé, ale už samotný fakt že se na takovém místě srocují lidé přitahuje pozornost různých existencí.

Jakožto účastník jsem si dal "welcome drink", a jelikož jsem chodil ven pravidelně kontrolovat jestli tam snad ona slečna s bílou kabelkou nestojí, tak pokaždé když jsem se šel dovnitř ohřát jsem si jeden dal. Vypil jsem jich asi pět a pak jsem šel na pivo.

Po pivu jsem si dal bagetu, která byla garantována druhým kuponem lístku. Opět kontrola venku a "welcome drinky". Pak nějakou dobu poflakování uvnitř a pokus o hit na jednu zrzku programující jeden "maintenance project" (jo, všichni tam byli informatici, ale holky vesměs doprovod...), odpálkovala mě během vteřiny. Páč mě žádná další moc nelákala, vzhledem k tomu že měly přinejlepším tak okolo 30 (tehdy končí mládí!) a stejně jsou to vesměs známé kravky s HR, tak jsem se nakonec jen tak poflakoval.

21:00 Poslední kontrola, jestli venku nestojí ono děvče. Já tušil že to bude fake, ale co kdyby! Pak padlo rozhodnutí! Druhá vstupenka měla také lístek na bagetu. Nuže, vyměnil jsem ženu za bagetu! Tak jako zvíře, uspokojil jsem své nejnižší pudy, v tomto případě hlad. Bageta má záludnou vlastnost že vysušuje hubu (byla jemně osmažená), takže přišly další pivsony. Pokusil jsem se vyžebrat i další "welcome drink", ale nalévající děvčata (bože, to byly kundy!) dostaly příkaz zhora ať nám nenalévají, protože někteří toho prý zneužívali a chlastali více než jeden "welcome drink"...

Po té co jsem si poslechl ony slavné kapely jako jsou ti lanýží jsem došel k závěru, že nevím co na tom lidi maj a daje si posledního pivosna jsem se s kelímkem v ruce a se zhrzeným srdcem vypravil do domů...

Dobrou noc.

PANKapitanRUM

Myslím, že situaci nejlépe vystihuje následující vtip:

Holka nadává "Zkurvený ženský hormony v pitný vodě! Chci se jít normálně koukat na box a fotr mi to přepnul na vaření!!!!"

Myslím, že od doby, co jsou ženský vyhulený, drsný, sprostý, pokérovaný a kanálem protáhnutý, se mi až tolik nelíbí.
Asi jsem El-Magor, ale měl bych raději ženskou milou, hezkou a něžnou, než drsnou pařmenku, která se chlubí tím, kolik toho vypije.

Nejspíš se budu muset odstěhovat někam do krajů minulého tisíciletí.
Tenhle nově zaváděný New World Order pro mně fakt není.

Můj seznam z poslední doby:
Doktorka, co toho za večer vypila víc, než já za poslední dva roky a obtáhla víc chlapů, než kolik jsem měl kdy kolegů.
Slečna ukaž, kolik máš peněz a pak se budeme bavit dál....
Drsňačka potetovaná poněkud všude.
Slečna megatuky, však tam někde je, jen se v tom neudus, ten předchozí ještě nevypadl....
Drsňačka no.2 pro změnu se zálibou v propichování různých částí těla a s obsesí "zkrášlovat" i mne.
Ing. šoustám s každým, ale tebe bych si jako pořídila do sbírky individuí, protože tenhle typ úchyla ještě neznám.
Slečna zn. škoda že nejsi černoch s megavelkým ptákem, měl bys mně u sexu bít a říkat mi "Naplácám ti ty kurvo!" nebo "Jsi špinavá coura a zasloužíš trest!".....s částí těch tvrzení by se v jejím případě dalo i souhlasit, ale proč bych jí(si) to měl připomínat?

Kde jsou ty hezký něžný holky, který se trochu ostýchaly, který se nahý styděly, což mně štvalo, ale v řadě případů se alespoň pokoušely o zdání cudnosti? Vím, že vy mladoši vůbec netušíte, co to tu melu, že to pro Vás je takhle přirozený, že jsem žil patnáct let v jeskyni a až teď vystrčil hlavu.

No, asi taky změním sexuální orientaci  ::)

Prosím o doplnění blicího smajlíku....

Honza

:-X
  .
  .
  .
  .
(...)

PANKapitanRUM

Re:Hledá se informatička - rychlé rande
« Odpověď #19 kdy: 20. 12. 2013, 23:26:14 »
Jóóó, to je von, dík.

Jimm

« Odpověď #20 kdy: 20. 12. 2013, 23:26:20 »
Já Ruma teda osobně nesnáším, myslím si že je to namachrovaný blbeček, ale pro tentokrát by mě stejně zajímalo: jak ten jeho příspěvek souvisí s tím co se doposud řešilo a s tím že jsme se smáli někomu, kdo si tady z toho dělal seznamku?

Honza

« Odpověď #21 kdy: 20. 12. 2013, 23:30:05 »
Mimochodem furt nevím, jestlik Katy existuje a nebo ne. Vy se možná smějete, ale realita může být že ona fakt existuje! Katy, plz ozvi se! Katy, Katy?

monitor

« Odpověď #22 kdy: 20. 12. 2013, 23:43:19 »
Pockat, Katy, Katy...
Nebude to ta BLEKova sesternica, ci sestra? :-)

(alebo, mozno aj BLEK osobne :-)

P.S. Podla mna bola "Katy" 1000% vtip, a pripomenutie: "ako sa do hory vola, sam do nej padne" :-)

vyvojar

« Odpověď #23 kdy: 20. 12. 2013, 23:46:32 »
Jako sorry, ale jako ajtý membr by jsi měl být  daleko prozíravější a poznat fejk. I když já vím, když jde o holku ....

flack

« Odpověď #24 kdy: 20. 12. 2013, 23:51:44 »
Katy mohol byt klidne chlap. Prave to 5% a cakal na teba az si vypijes. Ale ak Katka existuje tak by sa mala fakt hanbit.

PANKapitanRUM

« Odpověď #25 kdy: 21. 12. 2013, 00:15:17 »
Já Ruma teda osobně nesnáším, myslím si že je to namachrovaný blbeček, ale pro tentokrát by mě stejně zajímalo: jak ten jeho příspěvek souvisí s tím co se doposud řešilo a s tím že jsme se smáli někomu, kdo si tady z toho dělal seznamku?

Na to si budeš muset zavolat Morgana Freemana, aby ti to vysvětlil...  http://www.youtube.com/watch?v=3FZv4U5YbNc

Jimm

« Odpověď #26 kdy: 21. 12. 2013, 00:27:52 »
Umně zamaskovaná nesouvisející fraška offtopicem? :) Před nějakou dobou jsi sliboval že zalezeš a dáš pokoj, bohužel se tak nestalo.

tak okolo 30 (tehdy končí mládí!)
Chceš po tlamě vole?! Poďventirozhodímsandál!

PANKapitanRUM

« Odpověď #28 kdy: 21. 12. 2013, 00:40:12 »

Hele a není ta tvoje agrese jen projev nějakého komplexu, skrytá homosexualita nebo následek sexuálního zneužívání v dětství?
Protože v mém případě to tak je, je to ten komplex, řada lidí mi připadá jako blbci (ty třeba taky) a cítím se pak sám.
Nesahal na tebe třeba strýček?
Já o sexuálním zneužívání nic nevím, ale takhle nějak to píšou ve filmech, tak to tak třeba bude, hele, svěř se, uleví se ti  :P

PANKapitanRUM

« Odpověď #29 kdy: 21. 12. 2013, 00:43:10 »
Měl bych se krotit s tím chlastem, místo popisují píšu píšou ;D