Hudba se synchronizuje pomozi specialni aplikace pro to urcenou nebo WMP coz je oboji tezka trageie casto dochazi k problemum pri synchronizaci, hudba se nesinchronizuje pripadne to rozhazuje ID3 tagy(da se najit alternativa ktera to zvladne ale kazda mela naky mouchy).
...
pokud synchronizujete hudbu do telefonu (MicroSD) tak vse probehne OK hudba lze prehravat ovsem po nake dobe nebo po restartu telefonu atp. dojde k naruseni hudebni knihovny a z temer vsechn mp3 souboru jsou chybne nacteny ID3 tagy tedy knihovna zobrazuje z 10GB mp3 rteba jedno dve alba v knihovne a ostatni hudba je nezobrazena a netrizena...
...
Vestaveny prehravac hudby to je take kapitola sama pro sebe
....
povazuji osobne za critical chybu je "Other storage"
...
naprosta uzavrenost OS neco jako video prehravac typu VLC nebo BS PLayer s vlastnim codekem ktery by z karty dokazal prehrat avi nebo mkv take neexistuje
Moje zkušenosti:
- Synchronizace funguje i bez aplikace, protože WP podporují Media Transfer Protocol (MTP).
- MP3 tagy mi fungují. Možná máte některé MP3 zmršené, řada aplikací v minulosti psala MP3 tagy nekorektně.
- Vestavěný přehrávač by mohl jistě být lepší (pořád mi nedošlo, jak funguje ten Now Playing list kombinovaný s historií), ale dá se to přežít. Navíc existují alternativy.
- OS samozřejmě není uzavřený. Přehrávače mohou používat vestavěné dekodéry (MP3, WMA Std 9.2, WMA Pro, AMR-NB, AAC-LC, AAC+, eAAC+, H.263, VC1, MPEG-4 Pt 2, H.264), nebo implementovat vlastní. Vlastní implementace je ale technicky poměrně složitá, a navíc bude vždy žrát více baterie, než vestavěné HW akcelerované dekódování.
- Padání ani lagování jsem na WP7 ani WP8 nikdy neviděl. Výjimkou byly rané verze Navigonu Select, které občas spadly - buď s message boxem s textem výjimky, nebo později bez hlášky; od uvedení oficiálního Navigonu jsem problém už neviděl. Samozřejmě pádu špatně napsané aplikace autoři OS v principu nezabrání.