Zdravim, potreboval bych naky nazor pripadne pokud by mel nekdo zkusenosti a mohl prihodit nake vlastni dojmy.
Planuji si poridit novy telefon zas na par let a sem v rozpacich, nemohu se rozhodnout zda jit formou Androida napr Samsung Galaxy S Duos nebo WP8 napr HTC Windows Phone 8s. Momentalne mam SE Xperia X10 s CyanogenMod 7.2 originalni rom od sony byl po mesici nepouzitelny diky sony balastu a ruznejm serepetickam
O obou systemech mam neco nastudovanu + s Androidem mam i zkusenosti ale bouzel hodne negativnich caste zamrzani pady systemu a hlaven to ze telefon je casto extreme zasekany i kdyz nepouzivam zadne extra aplikace.
Moje hlavni pozadavky je u telefonu display 4"+, pamet na aplikace rekneme ty 2GB jsou dostatecny navigase + mapa CR
na naky hry prdim ty nehraju ale pouzivam momentalne aplikace jako Wallet, Gtasks, PlayerPro(jeden z mala prehravacu ktery umi prchazet slozky a nenuti me mit hudbu serazenou podle interpreta
) telefon pouzivam jako MP3 pri praci.
Vykonem bych rek ze oba telefony jsou +- stejne dobre ale ted mi de o system co se tyce aplikaci Android natom bude asi lip co se vyberu tyce (Free/placene je mi cekem jedno) ale zas jsem cetl ze WP8 je daleko sviznejsi a neseka se tolik. Hold oboji ma klady za zapory a ja nevim co u ceho prevazuje protoze jsem WP8 nikdy nepouzival ani nemam moznost otestovat u nikoho posledni WinMobile co sme mel byli WM6.5 a ty byli takove rozporuplne
. Budu rad za nake osobni zkusenoti. Dik