Maixner: Doba jde kupredu, vykon se zveda, vsechno se "zlepsuje", ale ... ta vydrz nam nejak pokulhava.
Onu zoufalost vyberu znam velmi duverne a pokazde jsem skoncil u BlackBerry. Apple nabizi uzasne vyzivne pocteni jejich podminek, ale nabizi asi nejlepsi paletu aplikaci, kde mohu provozovat od Jawbone band (UP - Android/iOS) az po IBM Sametime/Connection/Notes. Zmena konektoru zapricini reorganizaci draheho prislusenstvi. Jen ta smlouva s dablem.
Mel jsem v zapujce Samsung Galaxy S3 - jedine, co se mi libilo bylo jejich SAFE, zbytek byl utrpeni a proklinal jsem hned prvni den. App je sice cela rada, ale i pres fakt, ze byl rootnuty a vylazeny mi nebyl schopen vydrzet ani cely den. Mozna, ze ma ambice pro hrani her, ale v telefonovani, tedy primarni funkci nezvlada baterie (30 - 50 hovoru denne, 4 odeslane maily, xx prectenych,kalendar - IBM Lotus, nekolik pdf, xps, excel - MS Office, VPN, DLP - Symantec) - HW ma spotrebu, Android potrebuje silny HW. Mimo vyhledavani, obcas mapy nepouzivam a nebudu pouzivat zadne sluzby Google. Cela koncepce Androidu - jak snadno a co mu projde, docela odrazujici. Pracovni nastroje to zrejme nebudou. Demonstrace Androidu v podani HTC dopadla uplne stejne.
Lumia 920 vlastni kolega a nemuze si ji vynachvalit. Svizna, rychla a nabijet to bez kabelu/docku je silne navykove. Jedine omezeni, na ktere narazil jsou prave WP8, porad nejsou tolik podporovane jako Android/iOS a vlastne i BlackBerry.