Já netuším, jakou máte představu o mých rozhodovacích pravomocech, ale asi bude výrazně zkreslená. Jediné, co můžu, je mluvit s lidmi a navrhovat věci. Zejména v tomto případě, protože tohle není přímá součást Roota, ale je to meziserverové řešení, o kterém se rozhoduje o úroveň výše. O žádných zaškrtávátkách si tam rozhodovat nemůžu.
Příští týden v pátek je porada šéfredaktorů. Slibuju, že tam to téma navrhnu a budeme o tom mluvit. Ovšem předem vím, co si vyslechnu. Šéfredaktorka Vitalie mi řekne: „To už si dělají srandu ne? To jim vadí opar, který vidí na ulici každý den? A plastová lebka? To jsou magoři.“ A vysměje se mně i vám. Pak se otočím na našeho společného šéfa a ten řekne: „To je fakt pitomost. Žádné extrémní věci tam nejsou, je to v mezích normy. Navíc to funguje a lidi na to klikají, takže v čem je problém?“ Ale slibuju vám, že se tam na to zeptám a napíšu vám odpověď. Tím ale končí moje pravomoc.
A osobně si opravdu myslím, že poté, co jsme se asi před rokem dohodli, že tam budou dávat jen decentní věci, je tam dávají. Plastová lebka a opar je fakt sranda.