Reklamy na zblití

Maixner

Reklamy na zblití
« kdy: 13. 04. 2013, 15:27:38 »
Už se to tu někde řešilo, ale už je to tu zase, reklamy na zblití!

http://www.vitalia.cz/clanky/opar-je-jako-ryma-leceny-trva-tyden-neleceny-sedm-dni
Ptám se a čekám odpověď, když už tam musí být ukázaný opar, proč ne nějaký normální rozměrů, proč takováhle hnusárna?

Čím ty reklamy dobře zablokovat?

Maixner

Re:Reklamy na zblití
« Odpověď #1 kdy: 13. 04. 2013, 15:32:26 »
Chce to zjistit, co mají nachystané na světový den krvácivého průjmového onemocnění a den pohlavních chor!
 >:( >:(

kljk

« Odpověď #2 kdy: 13. 04. 2013, 15:41:27 »
Si je zablokuj.

kdosi4

• 136
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 13. 04. 2013, 15:54:46 »
Dobrý den,

doporučuji používat prohlížeč Mozilla Firefox a do něj si stáhnout doplněk AdBlock Plus - tímto veškeré reklamy zablokujete.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #4 kdy: 13. 04. 2013, 16:05:28 »
ADBlock plus je šikovná utilita. Petr psal o tom, že lidé z Vitalii se na nás čtenáře rootu dívají jako na přecitlivělé osoby, ale podle mne je to přehnané, protože většina nemocných se to také snaží skrývat, či maskovat, tak nevidím důvod, proč to dávat do reklamy, ona ta otevřenost ve všem je spíše na škodu, než k užitku. Podle mne je to jen zdravotní bulvár, který chce šokovat tím nejhorším a vytáhnout z lidí peníze za různé doporučované preparáty. Nemluvě o tom, že když buch chtít dávat třeba ve škole ROOT jako příklad zdroje o opensource, tak si to dvakrát rozmyslím. Ono do psichiky teenagerů člověk nevidí a nikdy nemůžu vědět, čím ten člověk prochází a nerad bych někomu nějak ublížil. Nepřijde mi prostě vhodné bavit se otevřeně o rakovině před někým, komu třeba jeho blízký na rakovinu umírá, protože on to má z první ruky a vše vidí, tak proč mu to ještě připomínat. Tím nikomu moc nepomůžeme. Možná to moc hrotím, ale mělo by existovat něco jako morální odpovědnost. Že ji redaktoři Vitalie nemají je jasná věc. A to píší o zdraví.  ;D

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #5 kdy: 13. 04. 2013, 16:07:52 »
Omlouvám se za všechny překlepy i hrubky, jak to tak po sobě čtu.  ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 13. 04. 2013, 17:23:15 »
Me fotky nejakych shnilych vredu moc nelamou, s klidem u nich budu obedvat. Me spis sere, jakym zpusobem sem tu reklamu obcas davaji. Treba nedavno byl sloupec s reklamou nalevo v uvodni strance Rootu a me se to pak nevejde na 10" display a abych s tim furt soupal. To mam za to, ze jsem zakazal AddBlock na strankach Rootu, abych je podporil.

Franta <xkucf03/>

« Odpověď #7 kdy: 13. 04. 2013, 19:32:40 »
Jardo, podpořit je můžeš přes Flattr. Já na ty reklamy nemám žaludek, jednou jsem koukal na Root zase z jiného prohlížeče a hned tam byla nějaká hnusárna od Microsoftu, jindy zase hnusárny v kolotoči dole. To se fakt nedá.

« Odpověď #8 kdy: 13. 04. 2013, 19:45:14 »
Ano, řešilo se to tu.
Ano, kolegové z Vitalie mají naprosto posunuté hranice vnímání takových věcí. Oni o tom píšou, přijde jim to normální.
Ano, dohodli jsme se na zmírnění a oni to dodržují.

Na druhou stranu opar opravdu není průjmové onemocnění čehosi. To bych ječel taky, extrémy mi taky vadí. Tady bych se ale zastal kolegů: opar je běžně k vidění a není to žádná hrůza. Nedělal bych z opara velblouda.

McFly

• 629
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 13. 04. 2013, 20:17:54 »
Nedělal bych z opara velblouda.

;D

Rhinox

« Odpověď #10 kdy: 13. 04. 2013, 20:23:13 »
...Ano, kolegové z Vitalie mají naprosto posunuté hranice vnímání takových věcí. Oni o tom píšou, přijde jim to normální...
No porad je to lepsi, nez kdyby k vam zadavala reklamu naka pitevna. Radsi ani nebudu premyslet, co za obrazek a slogan by to mohl byt...

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #11 kdy: 13. 04. 2013, 20:42:51 »
Ano, řešilo se to tu.
Ano, kolegové z Vitalie mají naprosto posunuté hranice vnímání takových věcí. Oni o tom píšou, přijde jim to normální.
Ano, dohodli jsme se na zmírnění a oni to dodržují.

Na druhou stranu opar opravdu není průjmové onemocnění čehosi. To bych ječel taky, extrémy mi taky vadí. Tady bych se ale zastal kolegů: opar je běžně k vidění a není to žádná hrůza. Nedělal bych z opara velblouda.

Petře a jaká ústa líbáš raději, ty zdravá, nebo s tím oparem? Neber to nikterak osobně, jen bych chtěl poukázat na to, že i nemoci se mohou prezentovat hezky. Když tam dají krásné ženské rty s nápisem, jak jsem se zbavila oparu, tak na to spíš někdo klikne, ne? Jak se má společnost zlepšit k lepšímu, když je vychovávána negativně? Nebo už jsme všichni tak zvráceni, že chceme vidět a číst jen ty hnusy a vymítit vše krásné, co by nám měl život nabízet? Mne je jedno, jaký je tam obrázek, nerozhodí mne to, ale rozhodně je to proti mému postoji k životu a proto o tom píši, jak o tom píši. Život nemá být hnusný a podle toho by se mělo i psát! Vem si kolik lidí vyhrálo nad rakovinou, určitě však díky svému postoji, kdyby tomu podlehli, jako redaktoři vitálie, kdo ví, jak by jejich boj dopadl ...

kolemjdoucí

« Odpověď #12 kdy: 13. 04. 2013, 20:51:17 »
No porad je to lepsi, nez kdyby k vam zadavala reklamu naka pitevna. Radsi ani nebudu premyslet, co za obrazek a slogan by to mohl byt...

Asi by to znělo nějak takhle: "S námi jste již v bezpečí a nehrozí Vám žádné nebezpečí"

:D

brk

« Odpověď #13 kdy: 13. 04. 2013, 20:59:34 »
Když tam dají krásné ženské rty s nápisem, jak jsem se zbavila oparu, tak na to spíš někdo klikne, ne?
Už tu vidím obrázek Goatse s nápisem "jak jsem se zbavil hemeroidů"  ;D

Tenhle opar sice nic moc, ale podle toho, co tu bylo dřív, je to fakt docela snesitelné. Bych to zas tak nedramatizoval. Kdyby ne tohle vlákno, tak bych si toho tentokrát ani nevšiml.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #14 kdy: 13. 04. 2013, 21:33:24 »
Pánové, špatně jste mne pochopili ... podle mne by měl být smyslem Vytálie zdraví člověk, tak proč zobrazovat nemoci v jejich nejhorším stádiu. Z toho jim člověk akorát onemocní a nemocní člověk rozhodně nebude číst články o nemocech ..... ideální fotografie je ve fázi skoro uzdravení, aby člověk věděl, že nad každou nemocí se dá vyhrát. Na druhou stranu si myslím, že "S námi jste již v bezpečí a nehrozí Vám žádné nebezpečí" je daleko lepší, než "S námi jste v nebezpečí a zítra už se neprobudíte." Vše je jen o úhlu pohledu.