Ano, řešilo se to tu.
Ano, kolegové z Vitalie mají naprosto posunuté hranice vnímání takových věcí. Oni o tom píšou, přijde jim to normální.
Ano, dohodli jsme se na zmírnění a oni to dodržují.
Na druhou stranu opar opravdu není průjmové onemocnění čehosi. To bych ječel taky, extrémy mi taky vadí. Tady bych se ale zastal kolegů: opar je běžně k vidění a není to žádná hrůza. Nedělal bych z opara velblouda.
Petře a jaká ústa líbáš raději, ty zdravá, nebo s tím oparem? Neber to nikterak osobně, jen bych chtěl poukázat na to, že i nemoci se mohou prezentovat hezky. Když tam dají krásné ženské rty s nápisem,
jak jsem se zbavila oparu, tak na to spíš někdo klikne, ne? Jak se má společnost zlepšit k lepšímu, když je vychovávána negativně? Nebo už jsme všichni tak zvráceni, že chceme vidět a číst jen ty hnusy a vymítit vše krásné, co by nám měl život nabízet? Mne je jedno, jaký je tam obrázek, nerozhodí mne to, ale rozhodně je to proti mému postoji k životu a proto o tom píši, jak o tom píši. Život nemá být hnusný a podle toho by se mělo i psát! Vem si kolik lidí vyhrálo nad rakovinou, určitě však díky svému postoji, kdyby tomu podlehli, jako redaktoři vitálie, kdo ví, jak by jejich boj dopadl ...