Reklamy na zblití

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Reklamy na zblití
« Odpověď #30 kdy: 14. 04. 2013, 10:56:13 »
Já se přiznám, původně jsem měl reklamy bloknuté úplně.

Pak jsem o tom zapřemýšlel a vzhledem k tomu, že root z toho žije, tak jsem to (s malým omezeným) zapnul zpátky.

Pak se ale začaly u těch reklamních linek objevovat i náhledy (proboha, proč?!) těch odkazovaných stránek a to už bylo moc. Prostě mne to na těch stránkách rušilo, tak jsem ty náhledy zablokoval, linky jsem nechal.

Nemám nic proti reklamě, když z toho ten web žije, ale když je to už moc otravné, smolík ...

Ta patička jim k životu asi moc nedá, když to jsou všechno weby iinfa. Spíše je to jen jakési předvádění se, co všechno vlastní a jak to umí "prodat".

Karel.hu

« Odpověď #31 kdy: 14. 04. 2013, 13:06:47 »
Zas to na me vyskocilo: Vitalia, lebka s dvojima zubama. Je to k pobliti, proste je.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 14. 04. 2013, 13:30:57 »
Zas to na me vyskocilo: Vitalia, lebka s dvojima zubama. Je to k pobliti, proste je.

Citlivko! Tohle si vytisknete na fotopapir a davejte na stul behem jidla, abyste si zvykl:
http://bit.ly/didWSS

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #33 kdy: 14. 04. 2013, 14:45:25 »

Citlivko! Tohle si vytisknete na fotopapir a davejte na stul behem jidla, abyste si zvykl:
http://bit.ly/didWSS

Jardo, máš krásné nohy ... Terminátor is back!  ;D

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 15. 04. 2013, 07:50:13 »
Jardo, máš krásné nohy ... Terminátor is back!  ;D

Hele, ja sice nejsem zrovna dvakrat tlusty, ale takhle kostnate nohy nemam.

« Odpověď #35 kdy: 15. 04. 2013, 15:35:47 »
"Obrana proti tasemnici: maso mrazit a škrábat"
Řekněte, rozklikáváte někdo vůbec ty jejich výplody?  :P
Bible Kralická, přísloví 26

3 Bič na koně, uzda na osla, a kyj na hřbet blázna.
7 Jakož nejednostejní jsou hnátové kulhavého, tak řeč v ústech bláznů.
14 Dvéře se obracejí na stežejích svých, a lenoch na lůži svém.
27 Kdo jámu kopá, do ní upadá, a kdo valí kámen, na něj se obrací.

Krleš!

nazir

• 110
  • Veni, vidi, discessi.
    • Zobrazit profil
    • hic sunt elephanti
« Odpověď #36 kdy: 15. 04. 2013, 15:39:06 »
No porad je to lepsi, nez kdyby k vam zadavala reklamu naka pitevna. Radsi ani nebudu premyslet, co za obrazek a slogan by to mohl byt...
Asi by to znělo nějak takhle: "S námi jste již v bezpečí a nehrozí Vám žádné nebezpečí"
 :D
Viděl bych to na něco ve stylu "Vaše mrtvola, naše radost!"

Jinak, tan pruh upoutávek jsem si odmontoval Stylishem, nemusím vidět všechno (sorry, iInfo, je to pro moje dobro)...

« Odpověď #37 kdy: 15. 04. 2013, 15:52:00 »
Řekněte, rozklikáváte někdo vůbec ty jejich výplody?

No, to rozhodně ano. Už jsem to tu několikrát vysvětloval: Ty upoutávky se zobrazují podle úspěšnosti. Je tam doba hájení, kdy se upoutávka po spuštění ukazuje povinně, ale to profičí třeba za hodinku. Pak se upoutávka zařazuje do poolu, odkud se berou jen ty nejúspěšnější. Počítá se to na každém serveru zvlášť. Takže pokud opar bude na Rootu příštích 14 dní, pak nezbývá než říct po cimrmanovsku: „Neplačte děti, samy jste si to zavinily.“ :-)

j

« Odpověď #38 kdy: 15. 04. 2013, 16:13:22 »
Jinak receno, mate nekde nejakyho click bota, kterej klika podle toho kdo da vic? ;D

3ugeene

« Odpověď #39 kdy: 18. 04. 2013, 14:39:13 »
ja je treba rozklikavam, prevazne pak reklamy od vitalie, protoze me ten web hodne zajima... nicmene, root by s vitalii mohl klidne soutezit :D

« Odpověď #40 kdy: 18. 04. 2013, 14:52:51 »
Jinak receno, mate nekde nejakyho click bota, kterej klika podle toho kdo da vic? ;D

Vzhledem k tomu, že to jsou odkazy na naše vlastní servery, tak by to nemělo smysl. Jedině, že bych přišel za šéfredaktorkou Vitalie a řekl bych: „Co dáš, když ti proklikám stokrát článek o bolesti hlavy?“ :-)

« Odpověď #41 kdy: 18. 04. 2013, 15:05:45 »

Vzhledem k tomu, že to jsou odkazy na naše vlastní servery, tak by to nemělo smysl. Jedině, že bych přišel za šéfredaktorkou Vitalie a řekl bych: „Co dáš, když ti proklikám stokrát článek o bolesti hlavy?“ :-)
No, a co dal?  :)
Bible Kralická, přísloví 26

3 Bič na koně, uzda na osla, a kyj na hřbet blázna.
7 Jakož nejednostejní jsou hnátové kulhavého, tak řeč v ústech bláznů.
14 Dvéře se obracejí na stežejích svých, a lenoch na lůži svém.
27 Kdo jámu kopá, do ní upadá, a kdo valí kámen, na něj se obrací.

Krleš!

« Odpověď #42 kdy: 18. 04. 2013, 15:12:27 »

« Odpověď #43 kdy: 18. 04. 2013, 17:45:22 »
...

Teda, Vy v tom Práglu, Vy si o to ale umíte říct rafinovaně!!!

asdfg

« Odpověď #44 kdy: 19. 04. 2013, 01:12:46 »
!!
ja je treba rozklikavam, prevazne pak reklamy od vitalie, protoze me ten web hodne zajima... nicmene, root by s vitalii mohl klidne soutezit :D