...
Díky, je to tak, přesně vím, že na tuhle pozici (firma na to prostě nedá dost peněz) neseženu Billa Gatese.
To prostředí je myslím hodně zajímavý, protože tam je spousta velmi zajímavých technologií a člověk se prostě naučí.
Taky mi je jasný, že by si ten člověk do CV napsal něco jiného než "pucflek", proč bych ho shazoval?
Taky by si mohl udělat nějaké 2-3 MS certifikáty, papíry se hodí a zkoušky bych mu zaplatil třeba místo prémií.
On je rozdíl, jestli si do CV může někdo napsat "zajišťoval podporu SAP, prováděl kontrolu procesů ISO 9001 a tvorbu dokumentace" nebo jestli si tam napíše "V neziskovce jsem reinstaloval Windows XP na počítači s PII a dával jim na stránky newsky". Nic proti neziskovkám, ale SAP nebo ISO není zkušenost z neziskovky a přitom na to hodně managerů slyší.
Řekl bych, myslí si to, že jde o to, jak člověk daný čas využije.Hlupák by takový čas mohl promrhat, ale někdo se špetkou rozumu by to mohl zúročit.
Při tom úvazku 6,5 hodiny * 5 dní nebo 4 * 8 hodin se dá udělat ještě opravdu hodně, pokud by se ten člověk celý rok jeden a půl hodiny učil každý den (tj. pracoval by 6,5 hodiny a 1,5 hodiny se učil) měl by to jako naprosto luxusní laborku.
Jestli si někdo udělá Bc. a má pocit, že je dokonalý skvost, vybroušený diamant, tak bych řekl, že se plete.
Taky pochybuju, že by se mi tam hlásili lidi z ČVUT nebo VUT, proč by praxi sháněl člověk s tak dobrou školou?
Ne, mám pocit, že tu pár lidí chlastá víc než já a jen vrtím hlavou.....
Jsem si říkal, že bych pro někoho udělal něco, pomohl někomu se dostat nahoru.
Ten by za to nebral plat snů, což je ale jasné, protože se mi tam určitě nebudou hlásit ani Carmackové ani Torvaldsové.
A až by po roce odešel, mohl by být rád, že má hodně opravdových zkušeností.
Ale jak Vás tak poslouchám, je mi z Vás zle, pokud bych tam měl mít někoho, kdo bude mít takový postoj jako že když nedostanu 30 miliónů na dřevo, tak nemakám, tak si ty pecka raději vypucuju sám, peníze si nechám

a koupím si za to víc chlastu.