To je zase flejm na tisic stran.
KapitanRum se tvari jako velky podnikatel, ale asi bude vsechno jinak. Jinak by netvrdil, ze nejaky sefik hleda pro nej podrztasku. Normalni podnikatel by plat takoveho cloveka neresil nekde na internetu a sam si spocital, za jakych podminek se mu takovy clovek vyplati. Pozadovat na pozici urcenou pro cloveka se SOU nebo SOS VS titul je vylozene nesmysl.
Nevim, jestli se ma smysl vyjadrovat ke karituram skol tak, jak je tu vykresluje Prymek s Rumem. Je hodne prehnane tvrdit, ze absolventi nemaji zadnou praxi. Absolventi odbornych SS maji obvykle praxi v ramci vyuky. Absolvent VS muze prokazat sve zkusenosti minimalne ve forme bakalarske a diplomove prace. Dalsi praxe je u absolventu technickych skol vic nez casta. Zauceni kazdeho cloveka je nutne, bez ohledu na to,jestli ma clovek 0 nebo 10 let praxe a solidni firmy na to maji nastavene procesy, tak aby naklady byly minimalni.
Prymkova teorie o tom, ze pokud kvalifikovany clovek bude mit v zivotopise polozku ,,podrztaska'', bude to pro nej plus, je chybna. Ma to stejny efekt, jako zadna praxe. Pokud takovy clovek dojde k pohovoru, je to jednoznacne signal, ze je neco spatne... kdyby byl dobry, tak si prece najde rozumnou praci rovnou a nemusi pracovat jako podrztaska, ne?