Z: Pane B, vidím, že jste tady dělal nějakou míň odbornou práci. Proč jste ji dělal a jaké zkušenosti jste tam získal?
B: Víte, na VŠ jsme neměli žádnou praxi a měli jsme tolik práce s formálním dokazováním pidlublažkofrkálního hemzononcu, že ani nebylo kdy jít na nějakou brigádu. Tak jsem si říkal, že vlastně vůbec nevím, jak to v takové firmě funguje a že bych se o tom měl něco dozvědět. Vzal jsem teda tohle, čistě na zapracování, porozhlídnutí se, pochopení co je to vlastně ten business. To se mi splnilo. Taky jsem docela valil oči, jak je někdy náročné se se zákazníky domluvit a jak málo stačí změnit tón, aby získali dojem, že je o ně řádně postaráno. Taky jsem trochu koukal Rumovi přes rameno, jak se dělají ty faktury, něco málo o tom DPH a tak... Vlastně mě to tam docela bavilo, ale šel jsem tam jenom na zkušenou, na věky bych tam samozřejmě zůstat nechtěl.
Je to přesně tak, člověk bez 3 let praxe se na dobré místo dostává jen obtížně (leda dokáže předvést něco sakra dobrého) a myslím, že na místo manažera se dostane jen náhodou (úplně bez praxe).
Já mu dám rok té nejobyčejnější praxe, další dva roky se může (měl by se) starat sám o nějakou síť.
Potom bude ALESPOŇ MINIMÁLNĚ kvalifikovaný na to, aby začal řídit nějaké IT oddělení.
Resp. je velmi pravděpodobné, že se ve výběrovém řízení potká s lidmi, kteří budou mít delší praxi, ale už nebude vypadat jako "že tam vůbec nemá co dělat". Tj. bude mít celkem šanci na manažerský flek za úplně jiné peníze.
Myslím, že ten, kdo se už při studiu VŠ takhle angažoval, o to místo stát nebude, ale určitě se najde někdo, kdo to jako ztracený čas nebude vidět. Nejspíš to bude někdo, kdo v létě ty brigády nedělal a programování ho nebavilo