me google tvrdi
Uživatelé:5
Licence: 50
takze pokud nejak nedokaze opak tak proste lhal a jeste se vztekal kdyz mu to nekdo oznamil.
Milý "to je jedno" - psal jsem, že při změně 100->50 nemohly domény nad 50 účtů vytvářet nové uživatele. To jsem osobně zažil a to mi jako omezení existující služby rozhodně připadá.
Pro jistotu se právě dívám na doménu v google apps, která byla založena v době, kdy bylo zdarma 100 účtů a mám tam 50 licencí.
Díval jsem se tam jenom pro jistotu, jesli to není nějaká novinka, že by mi obnovili službu v původním rozsahu 100 účtů a opravdu ne.
To, že podobně postupoval google u změny 50->10 jsem nepsal, že vím na 100%, ale že jsem si tím dost jistý, a také jsem psal že to rychle neověřím. Zdá se, že v tomto případě google stávající zákazníky neomezil - tak jako je omezil při té předchozí změně.
Takže možná nejsi u jiného google. Možná nemáš jinou definici slova nedotknout. Možná jsi prostě jenom člověk, který si myslí, že když jeho v jeho konkrétní situaci opravdu nedošlo k omezení stávající služby, tak to muselo být stejné u všech. Ale nic si z toho nedělej, že jsi takový. Já na tom nejsem lépe, že se s takovým člověkem bavím...