Koho z diskutérů poslouchat?

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Koho z diskutérů poslouchat?
« Odpověď #30 kdy: 15. 02. 2013, 18:14:26 »
Jinak mě mrzí, že tam není zmíněný TIGR

A autorovi děkuji  :P
Kamaráde, nemá Tě co mrzet, ještě jsem Ti nedal ani jednoho ruma!  ;D

« Odpověď #31 kdy: 15. 02. 2013, 18:34:31 »
Mirek Prýmek dobře radí, ale vyžívá se v rozjíždění flame-warů a poměřování pér (obrazně).
Tak takovou blbost může napsat jenom uživatel tak stupidního systému jako je Linux!

« Odpověď #32 kdy: 15. 02. 2013, 18:44:40 »
Možná by bylo lepší se zeptat, který tázající je nejlepší, protože občas se vyznat v otázkách, je nadlidský výkon.
Trefils hřebíček na hlavičku. Pořád si myslím, že by tady úroveň asi tak o tisíc procent zvedlo, kdyby fórum mělo nějaké sticky rady, jak správně pokládat dotazy a jaké dotazy si nechat od cesty. Je dost škoda, že spousta tazatelů není schopná před položením dotazu zjevně ani zadat dvě slova do Googlu a přečíst si první tři odkazy... A jindy zase třeba člověk chce pomoct, protože je to třeba oblast, která ho zajímá, ale než vůbec zjistí, o co tazateli jde, přijde mu důchodový výměr...

Zkoušel jsem to nadhodit, ale bohužel odezva moc nebyla: http://forum.root.cz/index.php?topic=3870.0

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 15. 02. 2013, 18:49:08 »
Mirek Prýmek dobře radí, ale vyžívá se v rozjíždění flame-warů a poměřování pér (obrazně).
Tak takovou blbost může napsat jenom uživatel tak stupidního systému jako je Linux!

Ano, potvrzuji. Prymek nikdy flame nevyvolava!

student

« Odpověď #34 kdy: 15. 02. 2013, 19:44:38 »
Trefils hřebíček na hlavičku. Pořád si myslím, že by tady úroveň asi tak o tisíc procent zvedlo, kdyby fórum mělo nějaké sticky rady, jak správně pokládat dotazy a jaké dotazy si nechat od cesty. Je dost škoda, že spousta tazatelů není schopná před položením dotazu zjevně ani zadat dvě slova do Googlu a přečíst si první tři odkazy...
Ja si myslim, ze mozes mat sticky threadov aj dva tucty - ked niekto nie je schopny (podla mna sa mu len nechce) zadat 2 slova do Googlu, tak to bude podobne aj s citanim lubovolnych threadov na fore.
(Skusenosti mam akurat z fora zameraneho na inu oblast - tam sice boli aj vystrahy pred vkladanim uz raz riesenych vlaken, ale aj tak sa tam casto vyskytli naraz 2 thready od 2 roznych tazatelov s otazkou, ktora bola aj prva vo FAQ (Before you ask))

« Odpověď #35 kdy: 16. 02. 2013, 00:30:07 »

Protože nepoužívá tak stupidní systém, jako je Linux.

PanKapitanRUM

« Odpověď #36 kdy: 16. 02. 2013, 00:39:41 »

Protože nepoužívá tak stupidní systém, jako je Linux.

A za to může matematika, protože jen skal(ANÁL)nímatematik ocení krásu 10-ti desktopových prostředí, podivné chování řady aplikacích a vzájemnou nekompatibilitu. Kdyby seděl 5 let ve škole, kde by se učil integrály, byl by dneska klidnej jako nočník  ::) možná by se z něj stal i jadernej programátor. Ostatně jen nejlepší matematici mohou být jaderní programátoři, protože jen tak dokážete pochopit

for (x=0;x<99;x++) {out("Bez znalosti integrálů tohle nepochopíte zmrdi!");}

::)

iwtu

« Odpověď #37 kdy: 16. 02. 2013, 14:56:01 »
Chceš-li mít jasno, poraď se s mudrcem.
Chceš-li být zmatený, poraď se s dvěma.

+1 :)

« Odpověď #38 kdy: 09. 03. 2013, 23:47:05 »
Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?!

To je uplne jedno. Pravdu ma ten, kdo ma nejvetsiho...... Knoflikovou valku jsi nevidel?

Možná tim naráží na Cimrmana.

Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší!?! Křičel jedenasedmdesátiletý Straus a tloukl o stůl svým občanským průkazem...
J. C. - Hospoda na mýtince

Ivorne

« Odpověď #39 kdy: 25. 05. 2013, 19:01:54 »
Obávám se Pavle, že vy se mezi nejoblíbenější diskutující nezařadíte  ::).

Jinak já bych do toho seznamu šoupnul ještě Stena a Pavouka. Ruma bych tam zase moc necpal, přinejmenším ne za informační hodnotu příspěvků. Jinak problém s Leninem je spíš v čtenáři jeho příspěvků. Leninovi je totiž evidentně jedno, jestli lidi chápou, co se jim snaží říct.

Jo a ještě bych tam dal sebe, ale stejně mi tohle přijde jako dost divná diskuse.

Martin

« Odpověď #40 kdy: 25. 05. 2013, 19:19:24 »

Anonym

« Odpověď #41 kdy: 25. 05. 2013, 19:34:09 »
Obávám se Pavle, že vy se mezi nejoblíbenější diskutující nezařadíte  ::).

Jinak já bych do toho seznamu šoupnul ještě Stena a Pavouka. Ruma bych tam zase moc necpal, přinejmenším ne za informační hodnotu příspěvků. Jinak problém s Leninem je spíš v čtenáři jeho příspěvků. Leninovi je totiž evidentně jedno, jestli lidi chápou, co se jim snaží říct.

Jo a ještě bych tam dal sebe, ale stejně mi tohle přijde jako dost divná diskuse.
S Pavoukem si doufám děláš srandu, leda by to dostal za účast.
Ruma by to vážně chtělo škrtnou, ostatně informační hodnota jeho příspěvků limitně přešla k nule, tuším že tak nějak přesně v době, kdy sem úplně přestal chodit.
No a ty tu jen zasíráš vlákna stejně jako Martin nebo Pavel.
To už spíš bych si to zasloužil já!

nejlepsi

« Odpověď #42 kdy: 25. 05. 2013, 19:38:27 »
Souhlasím, všechny zmíněné vyškrtnout. Lenina také, protože psal nesmysly a ještě byl křesťan, takže dvojitá nemožnost jakéhokoli přínosu do diskuze. Asi se ale všichni shodneme na tom, že nejlepší jsem já a že si to zasloužím ze všech nejvíc.

vrtal

« Odpověď #43 kdy: 25. 05. 2013, 22:40:55 »
Citace
for (x=0;x<99;x++) {out("Bez znalosti integrálů tohle nepochopíte zmrdi!");}
Je spravna odpoved 4700?

« Odpověď #44 kdy: 26. 05. 2013, 00:44:57 »
Lael a Lenin...  ;D

Ne, dělám si pr*el.
U mě vede asi Mirek Prýmek (umí poradit, je mi sympatický svými názory) + pár dalších, jejichž nicky si honem nevybavuji. P. Krčmáře mám taky docela rád ...  :)