Jinak mě mrzí, že tam není zmíněný TIGRCitace: Pavel 'TIGER' Růžička 14. 02. 2013, 17:45:07A autorovi děkuji
Mirek Prýmek dobře radí, ale vyžívá se v rozjíždění flame-warů a poměřování pér (obrazně).
Možná by bylo lepší se zeptat, který tázající je nejlepší, protože občas se vyznat v otázkách, je nadlidský výkon.
Citace: ddd 14. 02. 2013, 15:36:59Mirek Prýmek dobře radí, ale vyžívá se v rozjíždění flame-warů a poměřování pér (obrazně).Tak takovou blbost může napsat jenom uživatel tak stupidního systému jako je Linux!
Trefils hřebíček na hlavičku. Pořád si myslím, že by tady úroveň asi tak o tisíc procent zvedlo, kdyby fórum mělo nějaké sticky rady, jak správně pokládat dotazy a jaké dotazy si nechat od cesty. Je dost škoda, že spousta tazatelů není schopná před položením dotazu zjevně ani zadat dvě slova do Googlu a přečíst si první tři odkazy...
Citace: Mirek Prýmek 15. 02. 2013, 18:34:31Citace: ddd 14. 02. 2013, 15:36:59Mirek Prýmek dobře radí, ale vyžívá se v rozjíždění flame-warů a poměřování pér (obrazně).Tak takovou blbost může napsat jenom uživatel tak stupidního systému jako je Linux!Ano, potvrzuji. Prymek nikdy flame nevyvolava!
Citace: JardaP . 15. 02. 2013, 18:49:08Citace: Mirek Prýmek 15. 02. 2013, 18:34:31Citace: ddd 14. 02. 2013, 15:36:59Mirek Prýmek dobře radí, ale vyžívá se v rozjíždění flame-warů a poměřování pér (obrazně).Tak takovou blbost může napsat jenom uživatel tak stupidního systému jako je Linux!Ano, potvrzuji. Prymek nikdy flame nevyvolava!Protože nepoužívá tak stupidní systém, jako je Linux.
Chceš-li mít jasno, poraď se s mudrcem.Chceš-li být zmatený, poraď se s dvěma.
Citace: hawran diskuse 14. 02. 2013, 16:53:54Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?!To je uplne jedno. Pravdu ma ten, kdo ma nejvetsiho...... Knoflikovou valku jsi nevidel?
Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?!
Obávám se Pavle, že vy se mezi nejoblíbenější diskutující nezařadíte .Jinak já bych do toho seznamu šoupnul ještě Stena a Pavouka. Ruma bych tam zase moc necpal, přinejmenším ne za informační hodnotu příspěvků. Jinak problém s Leninem je spíš v čtenáři jeho příspěvků. Leninovi je totiž evidentně jedno, jestli lidi chápou, co se jim snaží říct.Jo a ještě bych tam dal sebe, ale stejně mi tohle přijde jako dost divná diskuse.
for (x=0;x<99;x++) {out("Bez znalosti integrálů tohle nepochopíte zmrdi!");}