Koho z diskutérů poslouchat?

Blabla

Koho z diskutérů poslouchat?
« kdy: 14. 02. 2013, 15:19:40 »
Ahoj,

je tu hodně diskutérů a hodně názorů.

Všiml jsem si, že VELMI dobře radí:
Ondřej Caletka
Mirek Prýmek
KapitánRUM
JardaP
j

Podle počasí/postavení hvězd:
Rax někdy plácá solidní kraviny, ale někdy má pravdu.
Lenin

Mám pravdu?

Blabla

Re:Koho z diskutérů poslouchat?
« Odpověď #1 kdy: 14. 02. 2013, 15:20:20 »
Jo a mezi ty dobré bych určitě přidal Havrana!

ddd

« Odpověď #2 kdy: 14. 02. 2013, 15:36:59 »
Mirek Prýmek dobře radí, ale vyžívá se v rozjíždění flame-warů a poměřování pér (obrazně).

Rax

« Odpověď #3 kdy: 14. 02. 2013, 15:43:01 »
Nikdo ti nemůže radit osoby které máš poslouchat, poslouchej především vlastní rozum.

Fantomas

« Odpověď #4 kdy: 14. 02. 2013, 16:15:21 »
Nastesti nemusis poslouchat nikoho ;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 14. 02. 2013, 16:19:24 »
Clovek ma poslouchat ruzne nazory a z nich si, s pouzitim vlastniho mozku a dodatecnych zdroju odjinud, vytvorit nazor vlastni. BTW, kazdy obcas placa kraviny, protoze clovek se muze mylit. Pamet ma sva omezeni a netyka se to jenom RAM.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #6 kdy: 14. 02. 2013, 16:28:49 »
Já si myslím, že bys měl dát hlavně na mě... ;D

KapitánRUM občas taky vypustí solidní blbost (promiň Kapitáne, ale občas fakt jo :-) spíš ale pro zpestření, než že bys nevěděl... ssi myslím)

Každopádně to nejde paušalizovat, tuším, že kdosi4 tu občas má solidní odpovědi (nebo měl, když byl neregistrovaný), ale teď se tu ptal na podtaktování - to jsem nečekal, myslel jsem, že to by mohl vědět. Není každý vševěd, ani já ne. Taky mam banální dotazy, ale jsem schopnej ve vedlejším vlákně táhnout tazatele k úspěšnýmu řešení bůhvíčeho...

Jinak Tebou napsaný seznam dobrých radičů odpovídá. To jsou všichni znalí lidi. Pak jsou tu podobní mě, ví trochu od všeho, ale dohromady nic moc, ale mají větší konkrétní zkušenosti a s těma můžou pomoct.

3ugeene

« Odpověď #7 kdy: 14. 02. 2013, 16:36:18 »
idealni kombinace je rada od lidi na foru + google + vlastni rozum (jak tu jiz nekdo psal)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #8 kdy: 14. 02. 2013, 16:40:11 »
Ještě jsem chtěl napsat, že kdysi jsem tu viděl od někoho z těch "dobrých" radit ze srandy rm -rf /

To jen v reakci na lidi, který říkají "zdravej rozum" - ne všemu se dá věřit. Já taky málokdy z fora tupě kopíruju příkazy, když se na něco ptám. Někdy ale není moc nazbyt...

« Odpověď #9 kdy: 14. 02. 2013, 16:53:54 »
Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?!

JS

« Odpověď #10 kdy: 14. 02. 2013, 17:21:36 »
Ja bych mozna spis dal (u odbornych rad) na ty, kteri nemaji potrebu vyjadrovat se ke vsemu.. :-) Opravdovi odbornici tu potrebu vetsinou nemaji, protoze vedi, kde maji svuj limit.

A co se tyce zivotnich rad, tak tam nevim, jestli je forum, kde jsou diskutujici anonymni, nejlepsi misto. V takovem pripade je dobre asi vedet, co je ten clovek zac. A obecne je to asi problem, protoze lide jsou ruzni a co funguje pro jednoho nemusi fungovat pro druheho.

host

« Odpověď #11 kdy: 14. 02. 2013, 17:37:00 »
a skusil si uz zvacsit kapacitu HDD pootocenim skrutiek? :D

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #12 kdy: 14. 02. 2013, 17:45:07 »
Možná by bylo lepší se zeptat, který tázající je nejlepší, protože občas se vyznat v otázkách, je nadlidský výkon.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #13 kdy: 14. 02. 2013, 17:52:15 »
a skusil si uz zvacsit kapacitu HDD pootocenim skrutiek? :D

Ale kdeže, to se vezme kulatý zrcátko, sundá se kryt HDD, přidá se zrcátko k ostatním, zavře se kryt (silou, pokud to nejde samo) a je to! ;D (moc se omlouvám za OT, ale to nejde jinak :-) )

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 14. 02. 2013, 18:43:29 »
Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?!

To je uplne jedno. Pravdu ma ten, kdo ma nejvetsiho...... Knoflikovou valku jsi nevidel?