Podla mojich informacii by sa mal buduci rok vymenit prednasajuci. Pad docent je velmi dobry vedec, ale do mysle ani duse studentia - nie genia sa vzit, naozaj, nevie. Tie skripta. Ked to uz pochopite, tak Vam tie skripta pridu strasne super, lebo nie je v nich balast, ba mozno aj ciarka naviac. Su naozaj kompaktne. Ale na ucenie asi vhodne nie su.
Potom je aj druha strana. Som rad, ze som absolvoval tuto logiku, lebo bolo to sialenstvo a bola to jedina skuska, po ktorej som tancovat. Bolo to brutalne a sialenstvo cely cas. Ale ked sa podivam spatne.. drvivu vacsinu predmetov som prisiel, spravil, odisiel. Okrem vedomosti to vela vo mne nezanechali. Ani analyzy uz nie su take narocne alebo brutalne a zavisi od prednasajuceho. Mne sa tie informaticke analyzy velmi nepacia, lebo z kazdeho rozku nieco a nic. Ak uz nieco, tak som rad, ak poriadne..
Neviem ako to vyznie, ale musim povedat, ze na tie sialenstva mam prave tie najkrajsie spomienky. Lebo som ma donutili skutocne makat. Som aj rad, ze som sa prekusal tymi skriptami, lebo to bol zazitok. Nieco uplne ine, ako to, na co som bol zvyknuty.
Nejako mam pocit, ze prave o tych sialenstvach a nepohodlnych cestach je zivot...