IT na MFF nezvládám, kam přejít?

Re:IT na MFF nezvládám, kam přejít?
« Odpověď #30 kdy: 31. 01. 2013, 12:45:30 »
Myšleno jiná IT škola, abyste mne hned neposílali na hnojárnu. :))

V jiných předmětech ani na MFF nemívám výrazné problémy.

Vzhledem k tomu že na hnojárně máme kvalitnější IT než na vše nebo zču netuším proč by si nechtěl k nám, jen to nebereme tak zbytečně do hloubky a nechává se nám tu čas a volnost dostudovat individuálně co každý potřebuje či získat praxi.

nebýt těch stupidních eko předmětů (stačilo by přesunout obor na technickou fakultu) nechápal bych nikoho kdo by šel na jinou školu...

ABC

« Odpověď #31 kdy: 31. 01. 2013, 14:30:58 »
Myšleno jiná IT škola, abyste mne hned neposílali na hnojárnu. :))

V jiných předmětech ani na MFF nemívám výrazné problémy.

Vzhledem k tomu že na hnojárně máme kvalitnější IT než na vše nebo zču netuším proč by si nechtěl k nám, jen to nebereme tak zbytečně do hloubky a nechává se nám tu čas a volnost dostudovat individuálně co každý potřebuje či získat praxi.

nebýt těch stupidních eko předmětů (stačilo by přesunout obor na technickou fakultu) nechápal bych nikoho kdo by šel na jinou školu...

Působíte jako troll. Ať už úmyslně, nebo vlastní neznalostí :-)

« Odpověď #32 kdy: 31. 01. 2013, 15:37:21 »
Je mi vcelku jedno jak působím, důležitější je že to co jsem napsal je třeba brát jako fakt.

Jakub Galgonek

« Odpověď #33 kdy: 31. 01. 2013, 15:57:07 »
důležitější je že to co jsem napsal je třeba brát jako fakt.

Ale pokud to něčím nepodložíš, je to jen výkřik do tmy. Chtělo by to doplnit, proč ji považuješ za kvalitnější.

Jose D

• 889
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 31. 01. 2013, 20:31:10 »
Vzhledem k tomu že na hnojárně máme kvalitnější IT než {kdekoliv}

randolf

« Odpověď #35 kdy: 31. 01. 2013, 21:08:55 »
Hmm... asi je fajn rozdelit informatiku aplikovanou a teoretickou.
- Podle mne je PL dulezita pro teoreticke informatiky, nedulezita pro aplikovane informatiky.
- Vysoka skola, dle meho nazoru, Te nenauci moc do praxe, ale da Ti hlavne dve veci:
  1) spolecny jazyk pro komunikaci s ostatnimi v danem oboru
  2) spolecny zpusob mysleni, pohledu na vec

z toho mi vyplyva:
- pokud chces byt teoreticky informatik, prokousej se tim. Doporucuju shlednout zahranicni prednasky, z nichz mnoho je na netu a muze Ti to z nich "docvaknout". Budes to potrebovat, jinak budes "outsider" - ne v pejorativnim smyslu, ale proste budes premyslet jinak
- pokud Ti tohle nejde ci Toto neni to co chces delat, prejdi na aplikovanou informatiku (CVUT? VUT FIT?). Budes tam mit mnohem mene takovychto veci (neco ano), kupu projektu, ale naucis se veci vice do praxe.

Ohledne uplatneni - podle mne stejne. My napriklad ted shanime nekoho kdo je dobry na formalni verifikaci, zvlaste pak v casove oblasti, a tam bychom spis radsi nekoho teoretickeho...

Noc ozivlych mrtvol

« Odpověď #36 kdy: 03. 01. 2018, 15:58:30 »
takovy lopaty nechceme

Fatxa

« Odpověď #37 kdy: 03. 01. 2018, 16:38:20 »
Jsem studentem 2. ročníku bakalářského studia informatiky na MFF a mám pocit, že ta škola je poněkud nad mé síly. Zejména kvůli Matematické analýze a Výrokové a predikátové logice.
Logika an MFF se bere podle síly (resp. inkluze): výroková, modální, predikátová. Kde přesně byl problém?