Všem Vám moc děkuji za názory a zkušenosi!
Diskuse by se možná dala i uzavřít po zjištění že by si každý měl systém vybrat sám a každý má jiné preference
Já jsem už přes rok uživatelem androidu,ten neopustím,ale přestanu ho použvat v telefonu a přenesu ho na tablet.telefon je dobré mít spolehlivý,proto se androidho telefonu zbavím (vlastně možná ne,to co mám je fajn a použitelné a prodat za pakatel mi zato nestojí...prostě ho přestanu používat) a hlavn telefon vyměním za iPhone.po zkušenostech s jednou romkou z xda na android moc nemám nervy
Loni jsem koupil v podstatě za pakatel (2500) už rok starou xperii x8,zažil jsem s ní hodně a hardwarově je na dobré úrovni,ikdyž výkonově se tak zdát nemusí.jako druhý telefon mám starí telefon bez OS,častokrát si ho chválím když zrovna aktuálně nahozená romka na X8 selže..
Mobily se zabývám delší dobu a s iOS jsem se ještě nesetkal,no nevadí...výhody a nevýhody androidu?je otevřený a nespolehlivý (neplatí to vždy a u stock romek to tak moc není).jak jsem mohl vyčíst z diskuse,iOS je opak-spolehlivý,protože je uzavřený(nemyslím nějak brutálně,ale prostě má fungovat tak funguje)
Androidy jsou fajn,když koupíte vyšší model (menší četnost sekání
) a ještě máte fórum kde vyčtete to,jak s ním pracovat.mohu tu udělat reklamu na fórum patřící ke stránce xperia.cz,nepodceňuju samsungy,htc-vyšší modely dokážou být ok,nižší maj hodně omezení. lg bych nebral kvůli nepodpoře výrobce,motoroly zase ano.nexusy budou odladěné vždy nejlíp,sony má super modely i nižší kategorie i ty vyšší,srovnal bych ho s htc,narozdíl od něj ale nemá tak omezené prostředí jako je htc sense..možná to někomu někomu pomůže
já tedy končím u iphonu a nexus 7 dohromady,nakonec je to nejideálnější.ještě jednou díky za těch pár informací tady.