@Lupex
Je to z praxe. Doporučuju zkusit s ISPcofigem udělat nějakou pokročilou operaci. Typu zálohu a obnovu db, nebo, v mém případě rozdělení ISPconfigu na dva, případně sloučené dvou v jeden, aniž bys ručně přepisoval z jednoho webového rozhraní do druhého.
Měl jsem za to, že to bude easy, ale bohužel jsem musel zákazníkovi vysvětlit problémy s tím, že se ISPconfig nenechá (za dostupné dokumentace a googlu) přesvědčit k tomu, aby si nově zadané záznamy v MySQL převzal a zpracoval. Po vysvětlení se to dávalo dohromady z velké části ručně. Ale nestěžuju si, zapaceno jsem dostával od hodiny.
Dalo by se to teoreticky svést na moji neschopnost, ale subjektivně si myslím, že to tím není

.
@davidb
Tak reálná cena 1500 plus měsíční platba není zas až takový overkill, pokud má někdo o přesně tento setup zájem. To spíš že většinou
se tyhle věci řeší od poptávky a ne od nabídky (pokud nemáš kompletní portfolio). Faktem je, že by to taky působilo líp, kdybys to uvedl, že se jedná o zkonfigurovaný ISPconfig.... jenže tys to uvedl jakože Wedos dává blbě zkonfigurované virtuály (alespoň tak to vyznělo) a tys jim to opravil, a někde nakonci seznam nainstalovaných věcí.
@and
Velmi jednoduše. Vím o nich příliš málo na to, aby si získali moji důvěru.