Styly programování

Re:Styly programování
« Odpověď #60 kdy: Dnes v 20:11:05 »
Dávno jsem tvrdil, že Kit a qelurg jsou jedna osoba. No, beru tohle jako důkaz.

Nechal sem clauda udelat scraper a stylometrickou analyzu viz priloha...
Zajimavy je ze mi to naslo v tom kontrolnim vzorku par kterej je jeste podobnejsi nez Kit a qelurg a dokonce jedna z metod dava triplet. viz druha priloha

Z naměřených dat vyplývá, že Kit a qelurg odpovídají dvěma různým autorům. Odchylka 1,4–1,5 σ spadá hluboko do oblasti, ve které se objevují i dvojice různých lidí, a proto dvě další dvojice z devíti lidí vyšly podobněji. Claude z toho přesto vyrobil sebejisté "likely the same author", tedy závěr, který jde proti vlastním kontrolním datům. Tohle je důsledek slepé důvěry v AI bez znalosti statistiky, kdy model umí statisticky slabý výsledek podat přesvědčivým jazykem, což nijak nezvyšuje průkaznost dat. Stačí ho požádat, aby na základě stejných dat vyvrátil shodu a udělá to.

Je sem nikde nerekl, ze to nejak interpretuju... takze nejde mluvit o nejake slepe duvere...
Nerikam, ze jsi nebo nejsi Kit... jen sem davam screenshoty

Kit

• 1 074
    • Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: Dnes v 20:26:15 »
Dávno jsem tvrdil, že Kit a qelurg jsou jedna osoba. No, beru tohle jako důkaz.

Nechal sem clauda udelat scraper a stylometrickou analyzu viz priloha...
Zajimavy je ze mi to naslo v tom kontrolnim vzorku par kterej je jeste podobnejsi nez Kit a qelurg a dokonce jedna z metod dava triplet. viz druha priloha

Z naměřených dat vyplývá, že Kit a qelurg odpovídají dvěma různým autorům. Odchylka 1,4–1,5 σ spadá hluboko do oblasti, ve které se objevují i dvojice různých lidí, a proto dvě další dvojice z devíti lidí vyšly podobněji. Claude z toho přesto vyrobil sebejisté "likely the same author", tedy závěr, který jde proti vlastním kontrolním datům. Tohle je důsledek slepé důvěry v AI bez znalosti statistiky, kdy model umí statisticky slabý výsledek podat přesvědčivým jazykem, což nijak nezvyšuje průkaznost dat. Stačí ho požádat, aby na základě stejných dat vyvrátil shodu a udělá to.

Je sem nikde nerekl, ze to nejak interpretuju... takze nejde mluvit o nejake slepe duvere...
Nerikam, ze jsi nebo nejsi Kit... jen sem davam screenshoty

Tohle by možná stálo za hlubší výzkum mezi různými identitami v tomto fóru. Jen bude trochu potíž s parsováním, protože struktura HTML je tu příšerná, na hony vzdálená od filozofie XML.

« Odpověď #62 kdy: Dnes v 21:28:11 »
Doporučuju dobré video proč nepoužívat clean code.

Clean code, horrible performance
https://youtu.be/tD5NrevFtbU?si=2NGwwfGr3vcXoUCX

Jediným argumentem je benchmark? Schválně si vybral případ, který nejlépe vyhovuje jeho záměru, pak na to aplikuje Fly Weight, ale jen na tu jeho verzi. Nevěřím benchmarkům, které si sám nezfalšuji.

Súhlasím, spravil tam dobre implementovaný procedurálny kód a naivne implementované OOP.  Takýchto straw manov môžem vyprodukovať veľa. Nebrať toto video ako bernú mincu, lebo je to blábol. Lepšie sú informované výhrady.