Můžu se jen zeptat těch, co to podepsali tomu novýmu - bylo součástí toho nějaká výpověď původní firmě? Nebo ty staré smlouvy trvají? A pokud nebyla součástí výpověď staré firmě, nemáte náhodou stále u té staré firmy pohledávku?
odpoved Q:
... sdělujeme, že společnost Quadruple a.s. není smluvní stranou původního smluvního vztahu uzavřeného mezi Vámi a společností ERI Internet s.r.o. Z tohoto důvodu není oprávněna rozhodovat o právech a povinnostech vyplývajících z této smlouvy ani o nárocích vzniklých z jejího plnění.
Z tohoto důvodu nemůže společnost Quadruple a.s. rozhodovat o reklamaci týkající se vypořádání plateb uskutečněných společnosti ERI Internet s.r.o., ani poskytovat závazná stanoviska k jejich výši či způsobu vypořádání.
Společnost Quadruple a.s. Vám v rámci obchodní nabídky nabídla možnost poskytnutí slevy při uzavření nové účastnické smlouvy. Tato nabídka představuje dobrovolný obchodní benefit společnosti Quadruple a.s., který není právním vypořádáním vzájemných práv a povinností mezi Vámi a společností ERI Internet s.r.o. Přijetí této nabídky je zcela na Vašem rozhodnutí a její neakceptování nijak neomezuje možnost uplatňovat případné nároky vůči společnosti ERI Internet s.r.o.
Ve vztahu k Vašemu požadavku na uzavření smlouvy bez minimální doby trvání potvrzujeme, že jsme připraveni nabídku upravit tak, aby byla smlouva uzavřena na dobu neurčitou bez sjednání minimální doby trvání. Pokud o tuto variantu máte zájem, zašlete nám prosím jednoznačné potvrzení a připravíme Vám odpovídající návrh smluvní dokumentace. Ostatní parametry nabídky, včetně ceny služby a výše nabízené slevy, zůstávají beze změny.
a dale
jak již bylo vuedeno, přijetí či nepřijetí nabídky společnosti Quadruple nikterak neovlivňuje pohledávky u jiných společností.
Obdobně potvrzujeme stanovisko, že OKU má vydat operátor, s kterým je korektně uzavřena smlouva o elektronických komunikacích. Jakýkoliv jiný subjekt tímto kódem nedisponuje, jelikož ho generuje právě operátor. Proto výslovně potvrzujeme, že v případě, že vznikne smluvní vztah se společností Quadruple a.s. jsme připraveni kód vygenerovaný námi poskytnout.
Smlouvu jsem nepodepsal, korunu jsem neposílal, minimálně kvuli:
1. cena Q byla vyšší než jsem mel u Eri
2. vyčíslena sleva u Q byla cca o 20% nižší než dluh Eri
Zřídil jsem internet u korporátu a mám stejnou rychlost skoro o polovinu levněji než bylo u Eri (o Q ani nemluvím).
Pohledávka na Eri odeslaná, podnět na ČTU taky.