Chování operátora - Eri/Quadruple

RDa

• 3 292
    • Zobrazit profil
Re:Chování operátora - Eri/Quadruple
« Odpověď #105 kdy: 20. 08. 2026, 13:24:28 »
A co se ve smlouve s ERI pise o vypovezeni smlouvy? Jake duvody jsou mozne, jake lhuty a jak se naklada s predplacenou sluzbou ?

« Odpověď #106 kdy: 20. 08. 2026, 15:11:47 »
Pokud nemůže dál poskytovat službu nebo ji poskytovat odmítne a smlouva trvá, pak můžete vymáhat tím způsobenou škodu ale automaticky tím nevzniká nárok na poměrnou část zaplaceného předplatného.

a nějaký právní podklad k tomuto tvrzeni by nebyl?

« Odpověď #107 kdy: 20. 08. 2026, 15:37:59 »
Pokud nemůže dál poskytovat službu nebo ji poskytovat odmítne a smlouva trvá, pak můžete vymáhat tím způsobenou škodu ale automaticky tím nevzniká nárok na poměrnou část zaplaceného předplatného.

a nějaký právní podklad k tomuto tvrzeni by nebyl?

Trochu to záleží na podmínkách smlouvy, ale minimálně je tam bezdůvodné obohacení, stejně jako u každého jiného neodaného plnění.

Pokud o konci věděli předem a nechali si stejně zaplatit na poslední chvíli, tak už jde naprosto v klidu prokázat podvodné jednání (přijali platbu s úmyslem službu nedodat).

Jediným možným řešením z jejich strany, které by to předplatné zaplacení na poslední chvíli legalizovalo, by bylo skutečné předání služby i smlouvy jinému subjektu. To ale neudělali, protože Quadruple tvrdí, že službu nepřebírá (ale přitom údaje o zákaznících magicky má).

Čímž velice pravděpodobně došlo k porušení dalších zákonů ze strany Eri i Quadruple - od GDPR (Eri použilo údaje v rozporu se souhlasem, Quadruple souhlas vůbec nemá) až po ZoEK (Eri nedodrželo notifikační lhůty).

« Odpověď #108 kdy: 21. 08. 2026, 15:23:43 »
Já jsem s Quadruple nijak nekomunikoval a připojení mi omezili 13. 8. a napsali zprávu buď ať zaplatím nebo napíšu, že nemám zájem o jejich služby. Odpověděl jsem a 17. 8. mi napsali, že nejpozději do 7 dnů linku zruší.
Dnes 11:35 SMS od quadruple že omezují služby a ať zaplatím korunu, nebo ať napíšu o zrušení. Napsal jsem a uvidíme. Internet nejde.

Eba_

« Odpověď #109 kdy: 21. 08. 2026, 23:56:01 »
Já jsem s Quadruple nijak nekomunikoval a připojení mi omezili 13. 8. a napsali zprávu buď ať zaplatím nebo napíšu, že nemám zájem o jejich služby. Odpověděl jsem a 17. 8. mi napsali, že nejpozději do 7 dnů linku zruší.
Dnes 11:35 SMS od quadruple že omezují služby a ať zaplatím korunu, nebo ať napíšu o zrušení. Napsal jsem a uvidíme. Internet nejde.
Očividně to vypínají ve vlnách, aby to stíhali. Vlastně se nedivím že to nestíhají, protože od 31.7. jim na všechny kontakty píšu že konec. Šlus. The end. Fin. Fine. Finito. La commedia è finita. A místo aby mi napsali okej vypnem to XYZ a škrtli si mě ve svém pirátském excelu a měli mě vyřešeného, tak pokračuje ta hra na devadesátky.

Takže jo, taky vypli internet, přišla SMS a email, že:
Citace: Q-CZ
vzhledem k tomu, že u Vás dosud neevidujeme úhradu Jistiny ve výši 1 Kč a akceptaci podmínek nového smluvního vztahu s Quadruple, Vaše služby byly omezeny.
Citace: Q-CZ
...Pokud nemáte zájem o naše služby, potvrďte nám, prosím, obratem písemně, že máme služby nenávratně ukončit.
Asi jako kdybych na tohle neměl tunu ticketů, emailů na ERI, emailů na Q-CZ, na které nikdo neodpověděl, telefony vyvěšené. Zase hroty, zaplať, zaplať jinak ti neexistující službu opravdu ale opravdu na dobro, do konce tvých dní zrušíme. A už to nepůjde vzít zpět, nepůjde. Bububu.

Fakt upřímně doufám že nikde není žádný důchodce, který se tím nechal zastrašit a přistoupil na ty prasácké praktiky s převodem ke Q-CZ.

Aby vás za ty prasárny v noci strašil Jan Tuna pod postelí pane Pánek.  ;D