Já jsem s Quadruple nijak nekomunikoval a připojení mi omezili 13. 8. a napsali zprávu buď ať zaplatím nebo napíšu, že nemám zájem o jejich služby. Odpověděl jsem a 17. 8. mi napsali, že nejpozději do 7 dnů linku zruší.
Dnes 11:35 SMS od quadruple že omezují služby a ať zaplatím korunu, nebo ať napíšu o zrušení. Napsal jsem a uvidíme. Internet nejde.
Očividně to vypínají ve vlnách, aby to stíhali. Vlastně se nedivím že to nestíhají, protože od 31.7. jim na všechny kontakty píšu že konec. Šlus. The end. Fin. Fine. Finito. La commedia è finita. A místo aby mi napsali okej vypnem to XYZ a škrtli si mě ve svém pirátském excelu a měli mě vyřešeného, tak pokračuje ta hra na devadesátky.
Takže jo, taky vypli internet, přišla SMS a email, že:
vzhledem k tomu, že u Vás dosud neevidujeme úhradu Jistiny ve výši 1 Kč a akceptaci podmínek nového smluvního vztahu s Quadruple, Vaše služby byly omezeny.
...Pokud nemáte zájem o naše služby, potvrďte nám, prosím, obratem písemně, že máme služby nenávratně ukončit.
Asi jako kdybych na tohle neměl tunu ticketů, emailů na ERI, emailů na Q-CZ, na které nikdo neodpověděl, telefony vyvěšené. Zase hroty, zaplať, zaplať jinak ti neexistující službu opravdu ale opravdu na dobro, do konce tvých dní zrušíme. A už to nepůjde vzít zpět, nepůjde. Bububu.
Fakt upřímně doufám že nikde není žádný důchodce, který se tím nechal zastrašit a přistoupil na ty prasácké praktiky s převodem ke Q-CZ.
Aby vás za ty prasárny v noci strašil Jan Tuna pod postelí pane Pánek.