Já jsem ten druhý, co od něj koupil 4ks za 2100. Jak píšete, myslel jsem si že je to seriozní člověk (aktivita na fóru, osobní webovky, atd...), a taky jsem si říkal, jestli se mu něco nestalo. Jenže.
Dobře se s ním komunikovalo, než jsem mu poslal peníze (mailem i telefonicky mi potvrdil, že to přišlo a že to odešle). Pak mi začaly chodit nechutné emaily z adresy
GayHledaPartnera@proton.me, kde se dotyčný podepisuje jako Tomáš (pozn. myslím tím "Crhonek") a nabízí mi, že za ty disky nemusím platit penězi (více to rozvádět nebudu, je to krajně nechutné), třikrát jsem mu volal(naposled asi 2 týdny zpět, disky jsem platil, víc jak před měsícem), vždy mi řekl, že to pošle. Osobně si myslím, že to dopadlo, tak, že ty mnou koupený disky dal jako protislužbu někomu jinýmu, ovšem jaksi pozapomněl se mi např. omluvit a poslat zpět těch 2100 Kč.
Nehledě na to, že když si představím, že jsem na tohle fórum chodil i jako náctiletý, za našetřený peníze si koupím od něj ty disky, protože se chci naučit spravovat raid a zálohy a začnou mi (nejspíš od něj) chodit tyhle maily, tak by to pro mě bylo docela životní školení, skoro jak z filmu od Řezníka. To bych fakt jako zábavný nebral.
Občas si říkám, že až budu mít cestu okolo Olomouce, že ho s tím konfrontuju (samozřejmě násilí odmítám).