"Sára z týmu JON.CZ" nám tady napsala hezké PR kecy, ale pak se ztratila jako pára nad hrncem. Asi se radí s krizovým manažerem, co má říkat, protože to začíná vypadat na pěknej prů*er. Dalších informací a odpovědí na otázky se tak asi nedočkáme.
Vzhledem k tomu, že to celé pěkně smrdí, podal jsem podnět k prošetření na ČTU.
Urcite budou psat, psal tak i 365internet. Kazdopadne ne vsichni maji takove pravni povedomi, takze prvne chci podekovat ze jsi se o to zajmal a pokud budes ochotny, budeme radi, kdyz jsem jeste napises jak to dle prava je 
Tak, já nejsem právník, ale to co jsem popsal jsou elementární znalosti. To zná každý nebo by aspoň měl znát.
Co se mi nelibi, ze ti okamzite poslal Metronet vypoved, pokud jsi ucinil jen dotaz.
Já jsem jim napsal výhrady k těm právním vadám výpovědi, které jsem už popsal. Načež mi odpověděli, že to vlastně nebyla výpověď, ale "dohoda o ukončení", kterou chtěli přechod urychlit, a začali licitovat, jak prý to tedy mají udělat, jestli teda chci standardní výpověď se třicetidenní výpovědní lhůtou nebo si snad vyberu jiného poskytovatele a přejdu přes OKU...
Oni zjevně vůbec netuší, co mají dělat. Nemají žádný plán. Amatérismus a diletantství...
Hele, vůbec by nebylo od věci, kdybyste i vy ostatní, kteří řešíte tento problém, Metronetu a JONu kládli otázky, podobně jako já. Já možná zatím jsem jediný, kdo to dělá, oni mě možná považují za ojedinělého magora prudiče. Pokud ale začne žádat vysvětlení více zákazníků, možná si konečně uvědomí, že je to fakt problém, přestanou rozpačitě přešlapovat a blábolit pitomosti a začnou ten problém konečně řešit. Bez těch otázek si budou myslet, že je všem všechno šumák, že všichni se vším souhlasí a jsou se vším spokojení. Ale vy s tím přece nejste spokojení. Nebo snad ano?