Firefox pro android mi udělal průser. Aniž bych se o tom dozvěděl, natož nebo to někde nastavil nebo odsouhlasil, mi aktualizoval rozšíření.
Potom jsem si ničeho nevšiml, až posleze jsemch chtěl s nim interagovat (otevřít jeho control panel ) -
Ukázala se prázdná obrazovka. Hell, F/... jsem si říkal, restartuju prohlížeč, to samé. Tak jdu do Menu - Addons, zapnu, vypnu. Dole vitím "toast" oznámení
Extension was successfully enabledJenže když dám zpět tak vidím, že extension se ale actually disabled. FIREFOX dokonce lhal! (dokonce se animoval ten přepínač vyp/zap)
Tušíž se nedostanu ani do "nastavení" addonu.
Proč do háje firefox dělá takovéhle průsery, proč aktualizuje addon, který pak nefunguje ?Je nějaký způsob, jak vrátit starou verzi rozšíření, která fungovala, než Firefox se dotoho vmontoval.
Opravdu nemám v programu hlídat, kdy firefox něco, podělá, dělat zálohy nastavení a aktualizovat , vracet zálohované nastavení....
Právě že jde nepostradatelný addon, bez kterého je browsování webu nepředstavitelnéNebo je nějaký způsob, jak a v jaké cestě souborového systému androidu(mám root) najít data rozšíření?