Já ti vlastně vůbec nezávidím. Seš ten typ člověka, co si svoji hodnotu potřebuje dokazovat tím, že se vyvyšuje nad ostatní, ale přitom seš ve všem zoufale průměrnej. To musí být peklo.
je mi líto, žes to pochopil jak nějaký souboj kdo je víc a urazilo ti to ego, a ano, to že tohle někdy moje okolí vnímá je trošku pravda, ale to je prostě nízká sebejistota a vlastní pocit méněcennosti některých lidí.
Já jako přece mám vlastní hodnocení a svojí stupnici hodnocení, pro mě osobně jsem dost dobrý nezávisle na tobě. Jestli pro tebe nejsem dost dobrý tím že nemám diplom a nevedu teoretické řeči přeci pro mě osobně není rozhodující.
A to, že jsem pro tebe průměrný, tak jsem pro tebe průměrný vyvišující týpek, a má mě to jako trápit? Tak si s tím žij.
Trošku mi to připomíná známého co má nového bavoráka, každý na moravě je se svým životem skvěle spokojený, než on tam přijede v bavoráku, pak jsou z toho ve sračkách. Tak sakra, buďto jsi se svým životem spokojený, a pak ti může být šumák jestli má někdo bavoráka nebo soukromej tryskáč, protože ty jsi se svým životem spokojený, nebo nejsi spokojený, to si rozmysli.
Já jsem se svým životem spokojený i když nemám nejvíc diplomů, certifikací a nejsem studovanej inženýr a napiš si před jméno třeba Ing. Phd. Csc, a vědeckou práci a dostaň nobelovku a stejně ti to nebudu závidět, i když půjdeš před sál na předání nobelovky, protože moje osobní hodnoty a cíle v životě jsou v něčem jiném, ne?