Každý region má jenom svoje místně příslušné aplikace, takže pokud dojde ke změně regionu, pak aplikace určené pro region jiný prostě zmizí.
Externí box je sice dobrá věc, ale spousta uživatelů prostě nechce další "krabice" a víc dálkových ovládání, nýbrž chtějí mít vše v jednom. Mně tedy osobně to nevadí, protože jsem zvyklý na externí linux SAT přijímač, ale věřím tomu, že část lidí to vidí jinak.
Aha, takze to vypada ze ceste nepovede ani tudy

(ani zmena regionu, protoze i SkyLink TV a iPlayer uzivatel chce pouzivat na te TV) ....
Ano samozrejmne, mne to taky uz nevadi. Kdysi jsem chtel jedno zarizeni ktere umi vsechno. Dnes chapu ze to tak proste nejde.
Ty boxy od Vue+ jsou perfektni umi vsechno co si uzivatel muze prat a k tomu jen dopasovat nejaky monitor/TV/etc.
Ale majitel Samsung NU7470 chce pristup ke Skylink Live TV na teto TV protoze uz to doma plati a jak jsem jim vysvetlil maji moznost to sledovat az na 4 rech zarizenich a TV je idealni, nemuseli by dokupovat zadnou extra krabicku......
Takze se moje patrani zase presouva po hledani aplikace Skylink Live TV pro Tizen (*.tmg a nebo *.tpk) .......