Děkuji za reakce. Přidám vtipnou vsuvku . Podařilo se mi projít jedním pohovorem - 2.5 hodiny technických otázek ohledně architektury, celý pohovor v angličtině, algoritmy.. Bylo tam na mě 5 lidí a já to dal. Tak všichni hrozně natěšení že budou mít nového kolegu a HR mě měla kontaktovat s nabídkou. Včera mi psala email že má vše nachystáno a dnes bude volat. No co čert nechtěl, ráno se Putin se začal snažit o třetí světovou a HR mi dneska celá vyjukaná povídá do telefonu že vedení z USA pozastavilo nábory vývojářů po celém světě, jelikož jim od rána volají klienti kteří jsou buď z Ruska, nebo mají nasmlouvané projekty s přesahem do Ruska a vše pozastavují na neurčito.
Nevesaj z toho hlavu, tiez sa mi nieco take stalo zrovna pred vypuknutim cinovidu 19. Bol som na pohovore, vsetko vyzeralo ok, oni mi dali na mieste vyjadrenie ze maju o mna zaujem, ja im tiez, vsetko vyzeralo na to ze o dva mesiace som ich. Len to este museli nechat schvalit vedenie v zahranici, a prave vtedy to zacalo, prve pripady cinovidu aj slovensku, a vsetci do.raty az za usami lebo nevedeli co bude, tak prestali naberat. Pekne to bolo potom vidno aj v statistikach ze zrazu zmizlo z trhu snad tretina (uz si nepametam) ponuk na pracovne miesta.
Proste pri najhorsom pobudnes v sucastnej praci este nejaky cas, a odides az inokedy. Hlavne ho vyuzi na nieco zmysluplne, poznas svoje slabe stranky, tak na nich pracuj, aj ked len 30min denne, aj to je progres.