Díky za odpovědi, ale každý odpovídá na to, co se mu zachtělo, můj dotaz na APi nějak není reflektován.
Na BEDO jsem se také díval, ti mají napsáno, že mají API pro firemní zákazníky, což čert ví, co znamená. Už to, že o tom nejsou schopni nikde nic napsat ve mně vzbuzuje nedůvěru. Napsal jsem na support, tak uvidím, jestli se někdo bude obtěžovat odpovědět.
Jablotron se mi hrozně nelíbí, mám k nim odpor. Přijde mi, že ta firma zastydla 20 let zpět.
Jablotron alebo Satel, záleží aj na čom ti beží automatizácia.
Nejde o to, na čem mi běží automatizace, ale o API.
Obecné doporučení: ať zvolíš cokoli, velmi doporučuju tam mít i kameru v nejdůležitějším prostoru - hlavní chodba či místnost, kde jsou nejdražší věci.
S jistotou někdy přijdou falešné poplachy - a mít možnost nahlédnout, že se nic neděje, výrazně zlepšuje náladu.
Navíc pokud nebudeš mít napojení na nějakou zásahovku, předpokládám že zavolat na místní oddělení policie "na kameře vidím, že mám doma zloděje" dává výrazně lepší šanci na úspěšný zásah, než "zabezpečovačka hlásí poplach".
(Kamera nemusí být součástí alarmu, může to být nezávislé řešení přes IP.)
Kamera je něco úplně jiného než zabezpečovačka, mám také, ale můj klid to nezvyšuje.