Ja nic proti Cesku a Cechom nemam, studoval som tam a vratil som sa na Slovensko (a medzitym som bol v zahranici), ale co mam znamych / znameho ktori robi IT v Cechach tak nema na Cechov ani jedno mile slovo, ze to su najvacsi hadi ked su na menererskych poziciach, to by si neveril tie story co vzdy da. Ze by sa najradsej odpratal prec ale uz je zvyknuty na Prahu atd ale ze cesky IT proste horor akokolvek sa na to pozries.
Ano, zazil som to na vlastnej kozi, lzi, vyhrazanie sa paragrafmi a ze si v CR uz ani neskrtnem, klamstva a podvody, porusovanie zakonov. Ale toto nevnimam, ze to specificky ceska vec. Slovaci su rovnake kurvy, toto je podla mna slovanska mentalita skombinovana so 40 rokmi moralnej devastacie komunizmom v rusackom prevedeni. A dnes zneme vysledky. Za najvacsiu tragediu povazujem, ze dnes mas znovu davy debilov, ktori by sa najradsej tym rusackym vrahom strcili az do riti, rok 68 ich absolutne nezaujima, nezaujima ich to, ze nas znicili ekonomicky, moralne a duchovne, ze nas doslova nepriatelsky okupovali, kopec debilov znovu sa chce tomu primitivnemu a zlemu narodu vopchat do analu a tu sme zas pri tom, ze ked mne zdochla koza tak aj susedovi nech zdochne. Tu ide len o to, ze luza a spodina ktora je nevzdelana a neschopna sa nemoze pozerat na to, ze nie kazdy je taky luzer, lenivy, hlupy, nevzdelany ako su oni tak nas chcu naspat dostat do mizerie, kde budeme vsetci zit v totalite a biede. Preco z toho skveleho Ruska uteka prave ta inteligencia? No presne preto, ze tam si ich nevazia a to je ta slovanska mentalita.