Nevim, jestli je toto vlakno mysleno vazne a pise do nej nekdo, kdo v panelaku opravdu bydli, ale...Bydlim v bytech v panelaku uz 30 let. Jeste nikdy jsem u sebe ani u spousty svych kamaradu nikdy nevidel, ze by mikrovlna trouba uniky prepalila wifi. Je to pekna blbost. K cemu by potom byla norma csn, drive se skodlivost mikrovlnek velmi resila a hlidala. Zkuste si dat mobil do mikrovlnky. Absolutne odstinen. K pokryti, v pynelaku je spousta apecek, ale samozrejme take logicky spousta zelezobetonovych zdi, ktere od sebe jednotlive byty odstinuji. Instaloval jsem desitky apecek znamych, pul roku jsem instaloval kabelovku a nikdy, naprosto nikdy jsem se nesetkal se situaci, aby nebylo na 2.4 volnych takovych aspon pet kanalu. 60m2 byt neni problem pokryt, ten Vas Zyxel ma 1.5db antenu. Kupte si jakekoli dnesni AP s napr. 4-5db antenami a nebudete mit problem. Pouzivam v 80m2 byte Mikrotik rb951g, ktery ma integrovane 3db mimo anteny a nemam sebemensi problem kdekoli po byte, dva chromecasty, mobily notebooky. Driv jsem mel asus wl500gp, take zadny problem v zadnem byte co jsem byl. Nenechte se tady ukecat od tech. fanatiku o nejakych fantasmagoriich, jak si musite natahnout jen kabel, jak mate brutalne zarusenej byt jednotkama wattu apod. Kupte jakekoli dnesni solidni apecko a budete uplne v pohode, ten Zyxel je opravud spatny.