jako vtip je to dobré... :-D Syndrom vyhoření neexistuje, to si vymysleli šarlatáni a psychologé, aby měli práci. I kdyby existoval, tak v 28ti? Pchá. S tím co děláte? To, že Vás nic nebaví, máte v hlavě. Pokud se ráno probudíte a už máte panickou hrůzu z práce, je problém v tomhle. Asi neděláte práci, která vás baví. Nebo se můžete odtěhovat na vesnici, pást si kozy, dojit a žít podle sebe, pokud se Vám nelíbí dnešní trend. To co píšete, není jen korporátech, ale i v malých firmách. Samozřejmě ne všude, to je takto nastavené.
Třeba mě je 45, po VŠ jsem vyskoušel několik firem, ale nevyhovovalo mi to a začal jsem rozjíždět vlastní business. Přes 20 let makám v průměru 16h denně, chodím 5 až 6x týdně tvrdě cvičit (závodně soutěžím v kultiristice), hraju golf a obecně si život užívám. Spím tak 4h denně max. Dnes mám dvě firmy, které prosperují a rozjíždím třetí v oblasti krypta s kamarády. Nikdy se mi nestalo, že bych měl nějaké deprese či podobný nesmysl.
Člověk musí něco vydržet a ne se hroutit, pokud na něj někdo v práci zakřičí. Dnešní život je holt drsný.