Ježiš ty si neskutočný debílek
Tá informácia, že "frontend" je JS web aplikácia bežiaca v Chromium, je 5 rokov stará, je z GDC 2015, z pokecu s inžiniermi zo SpaceX. Čiže ona to ani nie je novinka. Nové je len to, že sa to naozaj podarilo. Že riadenie lode obstaráva od soboty nie teoreticky, ale naozaj v praxi JS web aplikácia. A že tebe blbeček, čo si videl maximálne tak mvc aplikáciu kde je frontend natvrdo prepojený/generovaný backendom nejde do hlavy, že ten flight interface nie je zároveň aj flight computer, že ten je nezávislý, to už sú tvoje sračky
Mňa len teší, že hlavne C# hejteri dostali pecku medzi oči, lebo vývojári okrem iného vyslovene povedali, že C# ani MVC u nich nemá miesto
Tu máš ten 5 ročný príspevok ty mudrlant:
https://space.stackexchange.com/questions/9243/what-computer-and-software-is-used-by-the-falcon-9/9446#9446
Tak nie len že tvrdíš v tom čo ja robím nezmysli, keďže vôbec nemáš tušenie čo robím. Ale ešte sám sebe vyvraciaš argumenty a prekrucávaš až to není možné.
Btw. ten odkaz som čítal ešte pred prvou mojou odpoveďou v tomto vlákne.
Mňa len teší, že hlavne C# hejteri dostali pecku medzi oči, lebo vývojári okrem iného vyslovene povedali, že C# ani MVC u nich nemá miestočože!?!??, prečítaj si čo si napísal a zamysli sa nad tým. Vieš vôbec čo znamená slovo hejter?
Preboha ty si horší než náhodný generátor slov Kapitán Danko.
Nakoniec si len sám potvrdil že mám pravdu, a ze kritické systémy sú stále v C/C++.