Pikoška - JavaScript vo vesmíre (na SpaceX)

Re:Pikoška - JavaScript vo vesmíre (na SpaceX)
« Odpověď #15 kdy: 01. 06. 2020, 19:25:02 »
EŠTE RAZ A NAPOSLED, VŠETKY KRITICKÉ SYSTÉMY IM BEŽALI V C/C++, TROCHA PYTHON, ASSEMBLERU, A TEN JAVASCRIPT MALI LEN NA JEDNO ZOBRAZOVADLO S 5 TLAČÍTKAMI NA PREPÍNANIE ZOBRAZENIA A NA OVLÁDANIE NAJMENEJ DÔLEŽITÝCH VECÍ.

to mas odkud?

Mlocik97

• 949
  • Ubunťák, JS dev.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 01. 06. 2020, 19:29:59 »
Skús použiť Google.

Vtipné jak sa ty ptáš odkud ale prvý prijdeš s tvrdeným a nikde nepíšeš odkiaľ to máš ty.

Mlocik97

• 949
  • Ubunťák, JS dev.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 01. 06. 2020, 21:32:48 »

Ježiš ty si neskutočný debílek :D Tá informácia, že "frontend" je JS web aplikácia bežiaca v Chromium, je 5 rokov stará, je z GDC 2015, z pokecu s inžiniermi zo SpaceX. Čiže ona to ani nie je novinka. Nové je len to, že sa to naozaj podarilo. Že riadenie lode obstaráva od soboty nie teoreticky, ale naozaj v praxi JS web aplikácia. A že tebe blbeček, čo si videl maximálne tak mvc aplikáciu kde je frontend natvrdo prepojený/generovaný backendom nejde do hlavy, že ten flight interface nie je zároveň aj flight computer, že ten je nezávislý, to už sú tvoje sračky :) Mňa len teší, že hlavne C# hejteri dostali pecku medzi oči, lebo vývojári okrem iného vyslovene povedali, že C# ani MVC u nich nemá miesto :) Tu máš ten 5 ročný príspevok ty mudrlant:

https://space.stackexchange.com/questions/9243/what-computer-and-software-is-used-by-the-falcon-9/9446#9446

Tak nie len že tvrdíš v tom čo ja robím nezmysli, keďže vôbec nemáš tušenie čo robím. Ale ešte sám sebe vyvraciaš argumenty a prekrucávaš až to není možné.
Btw. ten odkaz som čítal ešte pred prvou mojou odpoveďou v tomto vlákne.

Mňa len teší, že hlavne C# hejteri dostali pecku medzi oči, lebo vývojári okrem iného vyslovene povedali, že C# ani MVC u nich nemá miesto

čože!?!??, prečítaj si čo si napísal a zamysli sa nad tým. Vieš vôbec čo znamená slovo hejter?

Preboha ty si horší než náhodný generátor slov Kapitán Danko.

Nakoniec si len sám potvrdil že mám pravdu, a ze kritické systémy sú stále v C/C++.