Ježiš ty si neskutočný debílek  Tá informácia, že "frontend" je JS web aplikácia bežiaca v Chromium, je 5 rokov stará, je z GDC 2015, z pokecu s inžiniermi zo SpaceX. Čiže ona to ani nie je novinka. Nové je len to, že sa to naozaj podarilo. Že riadenie lode obstaráva od soboty nie teoreticky, ale naozaj v praxi JS web aplikácia. A že tebe blbeček, čo si videl maximálne tak mvc aplikáciu kde je frontend natvrdo prepojený/generovaný backendom nejde do hlavy, že ten flight interface nie je zároveň aj flight computer, že ten je nezávislý, to už sú tvoje sračky
 Tá informácia, že "frontend" je JS web aplikácia bežiaca v Chromium, je 5 rokov stará, je z GDC 2015, z pokecu s inžiniermi zo SpaceX. Čiže ona to ani nie je novinka. Nové je len to, že sa to naozaj podarilo. Že riadenie lode obstaráva od soboty nie teoreticky, ale naozaj v praxi JS web aplikácia. A že tebe blbeček, čo si videl maximálne tak mvc aplikáciu kde je frontend natvrdo prepojený/generovaný backendom nejde do hlavy, že ten flight interface nie je zároveň aj flight computer, že ten je nezávislý, to už sú tvoje sračky  Mňa len teší, že hlavne C# hejteri dostali pecku medzi oči, lebo vývojári okrem iného vyslovene povedali, že C# ani MVC u nich nemá miesto
 Mňa len teší, že hlavne C# hejteri dostali pecku medzi oči, lebo vývojári okrem iného vyslovene povedali, že C# ani MVC u nich nemá miesto  Tu máš ten 5 ročný príspevok ty mudrlant:
 Tu máš ten 5 ročný príspevok ty mudrlant:
https://space.stackexchange.com/questions/9243/what-computer-and-software-is-used-by-the-falcon-9/9446#9446
Tak nie len že tvrdíš v tom čo ja robím nezmysli, keďže vôbec nemáš tušenie čo robím. Ale ešte sám sebe vyvraciaš argumenty a prekrucávaš až to není možné.
Btw. ten odkaz som čítal ešte pred prvou mojou odpoveďou v tomto vlákne.
Mňa len teší, že hlavne C# hejteri dostali pecku medzi oči, lebo vývojári okrem iného vyslovene povedali, že C# ani MVC u nich nemá miestočože!?!??, prečítaj si čo si napísal a zamysli sa nad tým. Vieš vôbec čo znamená slovo hejter?
Preboha ty si horší než náhodný generátor slov Kapitán Danko.
Nakoniec si len sám potvrdil že mám pravdu, a ze kritické systémy sú stále v C/C++.