Ja jsem nekoho oznacoval za ovecku PROTO, ze nepasuje do meho videni sveta?
Ano, přesně tak. Neuváděl jste žádné důvody, jenom prostě když se vám něčí postoj nelíbí, označujete ho za ovci.
Ne, u me je ovce ten, kdo nekriticky prijima tvrzeni nejake autority, at je autoritou Steve Jobs, Linus Torvalds nebo Guido van Rossum.
Nikdo takový tu ovšem není.
Co presne bys chtel slyset? Pokud napriklad uz davno existuje koncept pretezovani operatoru a tvurci Javy se presto rozhodnou si vyresit aritmetiku jmennymi metodami pro kazdy ciselny typ krome par vyvolenych, je to u me spatny navrh a ne chybejici featura.
Chtěl bych slyšet nějaké odůvodnění pro vaše tvrzení. Ne další a další tvrzení, ale aspoň jedno tvrzení odůvodnit. Jinak to totiž vypadá, že jen nekriticky přijímáte tvrzení nějakých autorit.
Napsal jste, že Kotlin postrádá velkou část špatných vlastností Javy. Nechtěl jsem po vás nic jiného, než abyste napsal dvě tři špatné vlastnosti Javy, které Kotlin nemá.
Že je přetěžování operátorů dobrý vynález je váš názor, já vám ho neberu. Ale není to nic objektivního, stejně tak existují dobré důvody proti přetěžování operátorů. Tvůrci jazyka si musí vybrat jeden směr a toho se držet – nemůžete mít jazyk, kde bude možné si vybrat, jestli operátory půjde nebo nepůjde přetěžovat.
Na tyhle reci fakt nejsem zvedavy, priste si to prosim odpust.
Tak vy si odpusťte ty kecy o ovečkách, „nadšení“ a chybách, které spočívají jenom v tom, že si někdo dovolil mít jiný názor, než vy.