Bud sem mel na manazery stesti nebo mam spatnou predstavu o tom co ma manager delat.
tvl ty jsi typicky nekvalifikovany Java-zumpista, az si jednou budes zase stezovat, jake se v Jave pisou sra cky, tak se podivej do zrcadla, protoze ty pisou presne lidi jako ty.
Ty jsi po 7 letech v oboru, nebo kolik jsi to psal, jeste nezjistil, jak manageri zprzni projekt? A kdo si jako myslis ze ten projekt zprzni?
V IT oboru jsem +-16 let... z toho tech +-8 to byla java/korporat/banky.
Dneska se moc k programovani nedostanu... takze se neboj ze bych psal sr*cky.
Uplne si nevzpominam ze bych psal neco o tom, ze se v jave pisou sr*cky... Myslim, ze to jsou tvoje vlastni slova... Bud na ne hrdy a nepodsouvej to me. Pripadne prosim cituj.
Nezazil jsem manazera co by sahal do kodu. I kdyz jich znam nekolik co by klidne mohli. Vsechny zprznene projekty co jsem videl tak byly zprzneny vinou programatoru a nikoho jineho. (Mluvim o technicke strance). A ano zazil jsem programatory co se to snazili hazet na manazery, ale ani v jednom pripade mi to neprislo oduvodnene.
Prijde mi, ze ti ta diskuze moc nejde. Vzdycky se mi jen vysmejes za neco co si sam vymyslis. Neni ti to trapne, ze vsichni kdo to ctou vidi jak strasne moc se porad pletes? Taky se obcas pletu, ale u tebe je to dost konzistentni...
Uz si nasel nejaky ten java success story projekt? Ten co nikdo nezprznil? Jestli jo tak sem s nim. Jinak to bude vypadat, ze za to ta java snad doopravdy muze...