1. Spalene kalorie jsem mel 2 dny po sobe mimo o 600kcal
2. Distance dle gps pri behu premeruje o 20% skutecnou vzdalenost
3. Vypadava mereni tepove frekvence
4. Krokomer mi napocital 8500kroku ikdyz jsem byl cely den doma
Zatial to cele vyzera, ze ti nesedia presne na ruke. Podla DCRainmakera je Vivoactive3 jeden z podarenych modelov od Garminu a porovananie presnosti HR, GPS a krokomeru s inymi zariadeniami je v pohode. 20% off pri GPS je extrem, to si asi musel behat medzi veziakmi so slabym vyhladom na satelity. Alebo si nastav presnejsie meranie pozicie na kazdu sekundu (na ukor vydrze baterie).
Manzelka ma Vivosport, porovnaval som tie udaje s Garmin Edge500, Garmin Oregon 600, iPhone aj Amazfit Bip a na to ake su malicke s malou antenou a smiesnym HR senzorom tak v podstate drzia krok s vyssie uvedenymi a nelisia sa udajmi viac ako o 5%.
Takze:
1. Urcite updatni na najnovsi FW
2. Ohol si chlpy a dobre dotiahni remienok, nesmie byt medzi kozou a senzorom nejaka vola.
3. Pozri si rady a tipy tu aj v naslednej diskusii:
https://www.dcrainmaker.com/2017/10/garmin-vivoactive-3-in-depth-review.htmlKolik mi ukazaly stopky km? Proc bych mel chtit vedet km? K cemu tento udaj bude uzitecny?
No napriklad si mozes davat mesacne ciele alebo oblubenych 100 jarnych kilometrov :-) Ja napriklad kroky nejako nesledujem a statistiky si robim vylucne z preslych kilometrov, lebo kroky nabehas aj v praci ci doma. Mna zaujima iba outdoor aktivita.