ten dekorátor říká, že pytest má tu async funkci spustit v asyncio event loopu. To je problém specifický pro python, kde neexistuje jednotný event loop. V jascriptových test frameworcích nic takového specifikovat nemusíš. V pytestu to můžeš spouštět ručně uvnitř obyčejných test casů, nemusíš používat async funkce.
OMG.
Cili, abych byl opet zcela explicitni: jo, zkusil jsem to. A prave proto me to tak sere.
Je to asi potreba jeste explicitneji a min diplomaticky: s await/async delam denne, kamo. Dokonce prave ted, mam to na druhym monitoru. Netrivialni serverovy kod. Nedavno jsem psal vlastni implementaci Nursery, protoze ta z Tria z nejakeho duvodu nevyhovovala a ani aiojobs nebylo reseni. A ver mi, ze implementace async context manageru neni uplne bez podivnych zakouti a clovek musi vedet, co dela a proc to dela...
...cili fakt nepotrebuju tvoje rady, abych si async programovani vyzkousel. Hele, udelejme takovou dohodu: ty si nech svoje knizeci rady a ja se budu tvarit, ze jsem se podle nich zaridil. A na dalsi reagovani na sebe se uz vykasleme. Ok? Pokud nekde udelam
faktickou chybu, tak samozrejme budu rad, kdyz ji
fakticky opravis, s odkazem na relevantni zdroj. Za to jsem rad vzdycky a od kohokoliv.