Ja jsem si konzoli koupil, asi jsem hloupy

Anebo jsem spise chytry, protoze nechci nic resit a proste si cas od casu zahrat, namisto abych si zasiral hrama pracovni masinu?
Schvalne jsem si koupil xbox, protoze se do toho da zapojit mys a ja rad hraju strilecky. Mam k tomu Battlefield 5 - multiplayer nic moc. Uz se tesitm az si koupit Battlefield 4, stoji to jen 500,-. Jinak cenove jeste porad nevim na kolik to tak vychazi - abych mohl hrat multiplayer, tak musim mit Gold ucet s mesicnimi poplatky u Microsoftu. Ale potom treba EA Games maji jeste poplatky za jejich Origin ucet - to nevim jestli budu muset platit taky. Ale jestli jo, tak je to pekny voser, protoze na PC jsem mel jen ten placeny Origin ucet a k nemu byl Battlefield 4 v cene. Ono dokonce jsem nemusel mit ani placeny ucet, mohl jsem ho pokud vim hrat zadara, jen jsem nemel jiste vyhody.
Ale ucel to jednonacne zatim splnuje - je to hrani s minimem jakychkoliv starosti, je to i relativne prenosne narozdil od PC krabice. Jeste jsem uvazoval jestli neni lepsi koupit lehci a mnohem levnejsi Xbox za 6000,- kvuli te prenosnosti a vaze. Ale co uz.
Klavesnice, mys a PC je samozrejme z hlediska herniho zazitku lepsi, o tom zadna, ale ta piplacka kolem... Musel bych poridit notebook, jenze to by bych za to zase musel vyhodit hromadu penez.
A celku se tesim az si nainstaluju Warthunder - ty konzolove ovladace se budou perfektne hodit na letadla.