Co se týká sociálních změn, tak to těžce nesu, vůbec už to nepobíraj moji rodiče. Dneska když chci najít kamaráda, přítelkyni, sehnat práci, prodat věc na bazaru, tak se ozve 10 lidí, ale většina jsou imbecilové a musí nastat tvrdá selekce. Vůbec se z počátku do vztahů neinvestuje, kolikrát dneska radši nahradíš vztah, než abys do něj něco investoval.
s tym bazarom sa to stava aj mne. cez facebook je to najhorsie. na tie inzeraty reaguju totalne mimo ludia. stale som sa pytal sam seba, preco mam na tych ludi taky bad luck az som si uvedomil ze to nie je bad luck ale to je uplne priemerna vzorka populacie ....
Hele jeden imbecil dá za 10 normálních lidí, on je tak na internetu aktivní, že když odpoví na 30x tolik inzerátů a udělá to 5 lidí, tak se zdá, jako by to byl každý druhý, ale není to tak.
Obdobně seznamky, ať už Badoo nebo Tinder, nejhorší je, že ty holky tam maj 100 vzkazů, ale neuvědomují si, že od týpků, co napsali 100 jiným, a pak jim stoupá ego, postavené úplně na vodě.
Úplně stejně v práci, na pohovor se ti přihlásí 20 lidí, ale kdo, že jo.
Výsledek je ten, že dneska musíš rozhazovat kontakty na všechny strany, a tvrdě selektovat, já už jsem se naučil do nových vztahů skoro nic neinvestovat.
Bazary, to je situace sama pro sebe, nedávno mi psal týpek "budu 20 minut na hlaváku v Praze na přestupu, nemohl byste mi tam zboží v ten čas dovézt". Jako vážně? Nebo jsem měl ženskou, co mi psala ohledně sedačky 3x2m jestli bych jí to nemohl poslat na dobírku??? WTF???
Stejně tak seznamky, holky ti daj like, a pak ignore, nebo odepíšou na jednu zprávu, a pak ignore. Neříkám že všechny, ale je to rozhodně jako spíše dost.
Jako já už totálně jedu selekci. Když vidím, že člověk na druhé straně internetu je imbecil, tak ignore, okamžitě, vůbec to neřeším.