Jaký je váš pracovní stůl? (Fotogalerie)

Honza šel do světa

Jaký je váš pracovní stůl? (Fotogalerie)
« kdy: 08. 09. 2018, 18:34:48 »
Pošlete fotografii vášeho desktop setupu

K nahrání fotky můžete anonymně a bez registrace využít třeba https://imgbb.com/ jako jsem to udělal já.

Tohle je mj tak-napůl sockovský setup:

Macbook Pro 15" 2015, magic keyboard, magic mouse, airpods, obyč 21.5" FullHD Asus, a 24" LG.
Monitory nic moc, bez ergonomie, hledam něco vhodnějšího, stejně tak spartanská židle, vyžaduje notnou dávku masochysmu.

41327567_347662142641350_6396448562904825856_n" border="0

« Poslední změna: 09. 09. 2018, 18:45:44 od Petr Krčmář »

Re:Jaký je váš "Desktop setup"? (Fotogalerie)
« Odpověď #1 kdy: 08. 09. 2018, 21:46:07 »
pekna tema...  :)
Môj desktop vyzera aktualne takto:
pc_1" border="0
pc_2" border="0

Vy ste windowsáci, ja už nie... Čo bolo, to bolo. Terazky som Linuxák.

ffef

« Odpověď #2 kdy: 08. 09. 2018, 22:12:17 »
Tahle dementní témata zakládali děti na pctuningu. proč je to tady nevim.

anonym

« Odpověď #3 kdy: 08. 09. 2018, 22:31:44 »

Protoze na PC tunngu se davaji okrasne fotky vymazlenych stolu a to je nuda, toho je plny google, me by spise zajimaly ty improvizovane kukane od mistnich :D

martyd.

« Odpověď #4 kdy: 08. 09. 2018, 23:27:22 »
Protoze na PC tunngu se davaji okrasne fotky vymazlenych stolu a to je nuda, toho je plny google, me by spise zajimaly ty improvizovane kukane od mistnich :D
Jo no :D
Já to fotit nebudu, neuklízel jsem pořádně x let, takže... :D
vpravo krygl s banánovou slupkou přikrytý miskou od oběda, druhý půllitr s vodou, sklínka od piva, hrnek od kafe. Ráno to asi přemístím do dřezu. Uprostřed monitor na krabici od zdroje (když ono to tak stačí a na ten dřžák se musí vrtat 4 díry...) a nějaké drobné z roku 1964, 1971 a 1984. (Odkud to asi mám?) Vpravo cín, pár optočlenů, jeden kondík, tlačítko, skořápka od ořechu, lžička, nůž, šroubovák a brko. Jé, brko :)
Na vedlejším stole pak hrnec od polívky, noťas v doku a pár nefuunkčních kabelů. :D :D

Fuki

« Odpověď #5 kdy: 09. 09. 2018, 10:24:58 »
Ja som bordelar tak tie kable velmi nerieste  ;) Dole MacMini, na nom iPad, hore Samsung 4K (ale 24"). Napravo MBP2015 ale ten mam zvycajne zavrety v drevenom stojane, otvoril som ho len za ucelom fotenia. Este par externych diskov, RPi2. Pod stolom mam este PC, to uz nevoslo na fotku, zato tie dve klavesnice aj mysi.

zdenek henek nereg.

« Odpověď #6 kdy: 09. 09. 2018, 11:17:13 »
Ja som bordelar tak tie kable velmi nerieste  ;) Dole MacMini, na nom iPad, hore Samsung 4K (ale 24"). Napravo MBP2015 ale ten mam zvycajne zavrety v drevenom stojane, otvoril som ho len za ucelom fotenia. Este par externych diskov, RPi2. Pod stolom mam este PC, to uz nevoslo na fotku, zato tie dve klavesnice aj mysi.

Zkousel jsi pouzit Synergy, nebo neco podobneho, pokud Synergy na Ohryzku nejede?

anonymous

« Odpověď #7 kdy: 09. 09. 2018, 11:27:46 »
Tahni zpatky na /g/ ty kretene.

Saša

« Odpověď #8 kdy: 09. 09. 2018, 11:30:58 »
pc_1" border="0
pc_2" border="0
Zaujimalo by ma ci ludia s takto vymazlenym desktopom maju zenu a deti.

tralala

« Odpověď #9 kdy: 09. 09. 2018, 11:53:34 »
pc_1" border="0
pc_2" border="0
Zaujimalo by ma ci ludia s takto vymazlenym desktopom maju zenu a deti.

A na co prosim ta ... v tejto dobe mat decko a zenu je jak mat gulu na nohe, plebs neriesi nic ine len taketo prizemnosti

ffef

« Odpověď #10 kdy: 09. 09. 2018, 12:05:20 »

jednak na tom nevidim nic zajímavého. A pak, sice je tu posun k horšínu, ale root by měl být spíš pro dospělé lidi nebo lidi s inteligencí.

anonym

« Odpověď #11 kdy: 09. 09. 2018, 12:24:47 »

jednak na tom nevidim nic zajímavého. A pak, sice je tu posun k horšínu, ale root by měl být spíš pro dospělé lidi nebo lidi s inteligencí.

To by mel, tak co tady porad spamujes jak malej smrad? Clovek s inteligenci, kdyz se mu nelibi nejake tema a vidi, ze X dalsim lidem jo, tak proste vodprejskne pryc a ignoruje. Takze si zakaz vstup na Root.

Fuki

« Odpověď #12 kdy: 09. 09. 2018, 12:35:52 »
Zkousel jsi pouzit Synergy, nebo neco podobneho, pokud Synergy na Ohryzku nejede?

Skusal ale nepotrebujem to. Dokonca som raz mal aj HW switch. Ono na to PC uz aj tak pada prach a pouzivaju ho len deti na domace ulohy vo Windows. Monitor vie HW split alebo PIP takze mozem mat naraz signal z dvoch pocitacov zobrazeny. Primarne na desktopovanie a programovanie pouzivam MBP, rodina zase MacMini. Linux mam na RPi (raspbian, 90% na tom frcia emulatory starych hier) a este mam Fedoru na PC ale tu som nebootol asi pol roka :) Linuxy potrebujem vacsinou len na server stuff a to bohate utiahne VirtualBox + Vagrant v Macbooku.

Fuki

« Odpověď #13 kdy: 09. 09. 2018, 12:40:14 »

Posun "k horsimu" je tvoj subjektivny nazor, Svet sa meni a ty si zmrzol kdesi v minulom tisicroci. Dnes ajtaci maju penazi, ze nevedia co s nimi a tak si piplaju svoje desktopy aj nabytok. Nie je na tom nic zle ani k horsiemu, prave naopak. Ked nad tym travis vacsinu dna tak to ma byt ergonomicke, pekne, vykonne a podla moznosti bez problemov (zato tu ma na tych obrazkov tolko ludi macy).

Lol Phirae

« Odpověď #14 kdy: 09. 09. 2018, 12:55:05 »