Jaký je váš pracovní stůl? (Fotogalerie)

Re:Jaký je váš "Desktop setup"? (Fotogalerie)
« Odpověď #30 kdy: 09. 09. 2018, 22:10:16 »
...
O jakou klávesnici se jedná? Díky :)

Motospeed K87s. Nic extra, lacna mechanicka klavesnica s podsvietenim na klavesoch aj v zakladni (na fotkach je to vypnute)... vyraba sa s modrymi a cervenymi spinacmi (mam modre) https://www.youtube.com/watch?v=g70643ffH_Q ten numpad je dokupeny osobitne - nieje sucastou klavesnice...

...
neboli te z toho oci? to je skoro jako v pekle ...

Nebolia vobec... nazivo to svieti o dost menej... skor mi taha oci ked to vypnem a pozeram do monitorov v tme... a ked sedim za stolom nieje vidiet ani tie odrazy led-pasiku od stola...
Vy ste windowsáci, ja už nie... Čo bolo, to bolo. Terazky som Linuxák.

k3dAR

• 2 989
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 10. 09. 2018, 00:51:21 »
Motospeed K87s [...] vyraba sa s modrymi a cervenymi spinacmi (mam modre)

@Papinak radeji upozornim, pokud nemas (jako ja) zkusenosti s modre/cervene spinace, rozhodne porid modre, ja koupil Motospeed K83 (v postate ta sama, ale USB+BT a barevne(nastavne po radkach) podsvetleni klaves ktere bohuzel nelze u teto menit) s cervenejma a je to naprosto (pro psani) nepouzitelne, staci se na klavesu podivat a uz reaguje, tedy vhodne leda pro gamery... jinak je mechanicky za ty penize naprosto vynikajici

Adam Moor

Re:Jaký je váš pracovní stůl? (Fotogalerie)
« Odpověď #33 kdy: 10. 09. 2018, 09:21:15 »
Kde jsou ty zlaté časy z VŠ, pohoda na Strahovskych kolejích, ten pocit nic nepřekoná...

Adam Moor

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #35 kdy: 10. 09. 2018, 09:40:49 »
Až dorazím domů, udělám fotku a taky pošlu ;D

Nejlepší programátor

« Odpověď #36 kdy: 10. 09. 2018, 10:40:30 »
pekna tema...  :)
Môj desktop vyzera aktualne takto:
pc_1" border="0
pc_2" border="0

neboli te z toho oci? to je skoro jako v pekle ...

To bby mělo být právě na oči příjemné, ne? Modrou barvu bych viděl jako problém, ale právě podle mě to je vymazlenost do těch teplých barev. Líp se potom spí..

« Odpověď #37 kdy: 10. 09. 2018, 10:48:23 »
Nahodou dobry tema!

Krome toho odkladiste pod stolem jsou pred stolem jeste dva sloupecky IKEA Samla a ruzne vynalezy v ruznem stadiu rozpracovanosti vsude mozne kolem po vsem nabytku, to radsi fotit nebudu ;)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #38 kdy: 10. 09. 2018, 10:56:13 »
Nahodou dobry tema!

Krome toho odkladiste pod stolem jsou pred stolem jeste dva sloupecky IKEA Samla a ruzne vynalezy v ruznem stadiu rozpracovanosti vsude mozne kolem po vsem nabytku, to radsi fotit nebudu ;)
Koukám, že už jsi mě předběhl ;D Ale mám radost, že máš taky vynálezy v různém stádiu rozpracovanosti všude možně po nábytku ;D

Taky vidím, že používáš stejnej čínskej "laboratorní" zdroj. Ale v jednom jsem teda na tom o něco líp - pájku uklízím do tašky a strkám pod stůl ;D Ale když přijde na letování, tak si to beru na zem (na stole není místo) k balkonovým dveřím (je tam světlo).

Nicméně pěkenj stůl - přesně jak má být, žádný zbytečný design, jde o účelovou věc!

« Odpověď #39 kdy: 10. 09. 2018, 11:05:52 »
Taky vidím, že používáš stejnej čínskej "laboratorní" zdroj.
Pro hobby veci je skvelej - pomer cena/vykon genialni. Ale zklamal jsi me, ze nekomentujes ten pult, ve kterym je zabudovanej! ;) Je to vlastnorucne vyrobenej case ze dreva, s odnimatelnym panelem ve formatu 10" racku - taky teprve ve stadiu rozpracovanosti, ale uz ted jsem na nej pysnej ;)

Ale v jednom jsem teda na tom o něco líp - pájku uklízím do tašky a strkám pod stůl ;D Ale když přijde na letování, tak si to beru na zem (na stole není místo) k balkonovým dveřím (je tam světlo).
Tak to ja bych nemoh - pajku musim mit okamzite k dispozici. Nejvetsi pocit stesti za poslednich par let jsem zazil, kdyz jsem si koupil tuhle elektronickou pajku, co se zahreje za par sekund. Dokud jsem mel klasicky "kopyto" a cekal na rozehrati v radu minut, bral me cert.

Nicméně pěkenj stůl - přesně jak má být, žádný zbytečný design, jde o účelovou věc!
A to jeste na te fotce neni poznat, ze je celej (krome desky) postavenej z podlazek IKEA Gorm ;)

zdenek henek nereg.

« Odpověď #40 kdy: 10. 09. 2018, 11:13:41 »
Tak jo, tady je muj setup. Prave to mam dany na stojaka, ale po obede to bude uz asi na sezeni :).
Veci kolo nejsou rozpracovane experimenty!

https://ibb.co/hKuz79

« Odpověď #41 kdy: 10. 09. 2018, 11:18:43 »
Tak jo, tady je muj setup. Prave to mam dany na stojaka, ale po obede to bude uz asi na sezeni :).
Veci kolo nejsou rozpracovane experimenty!

https://ibb.co/hKuz79
jak delate ty vlozeny obrazky?
img ani url mi nefunguje ...
« Poslední změna: 10. 09. 2018, 11:24:15 od Zdenek Henek »

KB

« Odpověď #42 kdy: 10. 09. 2018, 11:24:21 »

zdenek henek nereg.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #44 kdy: 10. 09. 2018, 11:48:11 »
...
Máš to pěkně vymyšlený, složený a funkční!

Teď mě ještě napadlo, že bych měl místo stolu ukázat fotky z opravy mikrovlnky... Díly byly na kuchyňský lince, jídelním stole, konferenčním stolku, radiátoru (ano, radiátoru) a letoval jsem na gauči. Jo, asi jo. Dám sem někdy večer podstatně víc fotek. Konečně téma, ve kterym se lze pochlubit bordelem a být pochopen ;D ;D ;D