jednak na tom nevidim nic zajímavého. A pak, sice je tu posun k horšínu, ale root by měl být spíš pro dospělé lidi nebo lidi s inteligencí.
Posun "k horsimu" je tvoj subjektivny nazor, Svet sa meni a ty si zmrzol kdesi v minulom tisicroci. Dnes ajtaci maju penazi, ze nevedia co s nimi a tak si piplaju svoje desktopy aj nabytok. Nie je na tom nic zle ani k horsiemu, prave naopak. Ked nad tym travis vacsinu dna tak to ma byt ergonomicke, pekne, vykonne a podla moznosti bez problemov (zato tu ma na tych obrazkov tolko ludi macy).
To, ze mas peniaze neznamena, ze mas aj inteligenciu. Masturbovat si ego nad tym, ze posles obrazok svojho stola. Nezabudni tiez poslat ake mas auto, aku mas chladnicku, aku mas prackum, aku mas postel...
Suhlasim s jeho nazorom, ze svet ide k horsiemu... Root bol niekedy nieco ako vykladnou skrinou informatikov, zaujimave clanky, a teraz banda polodementov si tu ukazuje stoly.
Meles nesmysly a srovnavas s dobou, kdy internet teprve u nas zacinal, slovaku. V te dobe mel internet malokdo a vsechna diskuzni fora byla na urovni, nejen Root.
Jinak pripomel jsi mi typickou zavistivou povahu slovaku, kde jakmile nekdo ma, musi drzet hubu, protoze jakekoliv staveni na odiv je na Slovensku tabu. A to zrejme i pokud se jedna o castecnou recesi. Tak to tu jeste vytahuj, vidlaku jeden. Nechapes pointu tohoto tematu.
Jo a jeste neco. Ja chodim na root uz dobrych mozna 13 let a za tu dobu je to tu cca +- stejne. Co se akorat zmenilo je to, ze odtud postupne vysmahi pryc jisti neuroticti fanaticti fandove Linuxu, coz je dobre, protoze ti stejne nic neumeli - moc bystri hosi to totiz nebyli - umeli akorat nadavat a honit si brko nad tim, ze jsou neco zvlastniho, kdyz umi ovladat rozbity OS. Myslim ze jsem jeden z tech, kteri se v prubehu let antilinuxovym trollingem zaslouzili o to, ze tihleti lidi zavreli klapacku a pokud tady jeste jsou, tak uz nedavaji volny pruchod svemu nabozenstvi, protoze by se jim hned nekdo tak akorat vysmal.