@smoofy Já už tu jsem dinosaurem a zažil jsme hodně změn tohoto serveru, některé jsem vítal s nadšením, jiné mi vadí dodnes .... Jako příklad uvedu černo bílý vzhled .... když si to přepnu na černou, tak jako kdybych to neudělal, chci odpovědět na něco ve foru a ejhle rázem jsem v bílé ... je to škoda a nedodělek zároveň. Vím prkotina, ale takových je tu spousta. Ale náhle jsem si uvědomil, že se dostávám do jakéhosi rohu a neustále se přizpůsobuji serveru, což odpovídá tomu, že jsem přesně tam, kde mne chtějí mít. Tak jsem si náhle na tom svém malém prostoru řekl, hochu, takhle už ne.
Lidí kolem rootu si nesmírně vážím a nic proti nikomu nemám, ba naopak.
Já osobně bych uvítal, kdyby tu vznikla možnost osobního nastvení v rámci IP adresy, za to bych klidně platil. Žádné reklamy, černobílý vzhled, žádné ověřování proti spamu, automatické přihlášení do účtu ... no, ale zpátky na zem, jsme tam, kde jsme a žádné HPéčko fakt kupovat nehodlám.
To, že je odezva na reklamu neznamená nutný výdělek. Ano, může to být úspěch, ale i jen "úspěch". To se můžeme pouze dohadovat.