Když jsem na tom Maker Faire o víkendu koukal jak to Průšovi ta MK3 tiskne, opravdu klobouk dolů.
Do svého Anet A8 jsem už nacpal tolik peněz že bych za to toho průšu koupil, ale stále se to vůbec nepřibližuje kvalitou tisku. To samé moje druhá tiskárna Creality Ender-4 kterou si přestavuji na tisk nad 300 °C a sice tiskne mnohem lépe jak Anet, ale opět MK3 je jiná kategorie. A to mám všude 0.9° motory, ARM smoothieware desky s trinamic drivery, Ender už dostal prakticky celý originál E3D V6 (ale vrátil jsem se k čínskému titanového heatbrake).
Možná je to prostě kombinace slic3r a dokonalé kalibrace a té drobnosti že tam na ničem nešetří. Na těch výtiscích jsem neviděl ani ghosting/ringing, připadal jsem si že koukám na výtisk z profesionální SLA tiskárny. ... a nebo možná taky mají filament co dokáže tyto vady skrýt.
Takže bych do té MK3 šel, na internetu je spousta lidí kterým to nefunguje, ale internet tak funguje, kdo problém nemá se neozve. Pokud chcete šetřit a nevíte jestli vás to bude bavit, jděte na zkoušku do Creality Ender-3, to ale nevytiskne nic nad 240 °C, do roka koupíte MK3s/MK4 která snad bude už fungovat jak má všem.