Hardware musí patřit nezávislé osobě/firmě.
Základní deska se dá koupit z Alza, vyberu vhodný typ, ty jí zaplatíš a tobě také zůstane, aby sis to mohl kdykoliv doma ověřit :-)
To bude řekněme rozhodný referenční kus, na kterém se provedou testy.
Přinesu i další kusy HW, abych mohl situaci ilustrovat, jak se to vyvíjelo, kdy jsem si toho poprvé všiml.
HW od AMD nemusí být stejně postižený, netuším, jak to mají implementované, mělo by to být stejné, ale nevím to.
Uvědom si ale, že ty peníze dostanu, bezesrandy, už jsem do toho začal investovat čas, takže ty peníze CHCI A DOSTANU. Podmínky se nastaví tak, abys neměl pochybnosti, školení se ti doufám bude líbit, ale pěkně si ho zaplatíš :-)
Peníze se položí na hromádku na začátku školení a nezávislá osoba posoudí, jestli to je pravda.
Jestli existuje typ reálné zátěže, kde se zmíněný propad projeví.
Průběh chci následující, přijdeš připravený položit peníze na dřevo, užít si školení a odejít o tuto menší přátelskou sumičku lehčí. Když jde o peníze, nejsem právě nejpřátelštější osoba, jinak jsem zlatíčko.
Rámec testů:
V mnou napsaném kódu nesmí být žádná detekce toho, jestli je virtualizace zapnutá a propad musí být změřitelný i v určitém skutečném testu, který simuluje určitou specifickou činnost.
Co si o tom myslíš?
Máš vůbec ty prachy pro mě?